Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Δημαιρεσίες είχαμε σήμερα σε όλους τους Δήμους για τον Δήμο Χαλκιδέων τα αποτελέσματα είναι.

Μια νέα μέρα αρχίζει από σήμερα για την τοπική αυτοδιοίκηση, με την εφαρμογή του “ΚΑΛΛΙΚΡΤΗ” και είχαμε από νωρίς το μεσημέρι την επίσημη πρώτη σε όλους τους δήμους με την εκλογή προεδρείων και των μελών των διάφορων Επιτροπών.


Στην Χαλκίδα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αργά το απόγευμα, για την εκλογή προεδρείου και των μελών των Επιτροπών Ποιότητας ζωής και Οικονομικής Επιτροπής (πρώην Δημαρχιακής) τα αποτελέσματα είναι .
- Πρόεδρος Γιάννης Μπάκας 31 ψήφοι, 8 λευκά, 1 άκυρο
- Αντιπρόεδρος Κατερίνα Καζάνη 37 ψήφοι, 3 λευκά
- Γραμματέας Γιώργος Βλαχογεώργος 38 ψήφοι, 2 λευκά.

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, Γιάννης Μπάκας, δήλωσε:

«Πρόθεσή μου είναι να ασκήσω τα καθήκοντά μου σωστά και με απόλυτη αφοσίωση. Είμαστε αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις μιας κρίσης τόσο στην οικονομία, όσο και στον κοινωνικό ιστό. Η πορεία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου εξαρτάται από τη συνεργασία όλων μας. Κοινή υποχρέωση να προχωράμε με στέρεα και γρήγορα βήματα».

Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός ΛΑΙΚΗ ΣΥΠΣΕΙΡΩΣΗ δεν ψήφισε για Αντιπρόεδρο και Γραμματέα, αφού όπως δήλωσε ο επικεφαλής Βαγγέλης Σταματούκος:




«Ούτε υποψηφιότητα καταθέσαμε ούτε θα ψηφίσουμε για Αντιπρόεδρο και Γραμματέα. Θεωρούμε ότι πρόκειται για αξιώματα χωρίς αρμοδιότητα. Με αυτή τη λογική θεωρούμε ότι δεν έχει κανένα νόημα αυτή η διαδικασία γιατί στην ουσία γίνεται αυτό που ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίζει».




Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:



Τακτικά Μέλη:
Από 34 ψήφους πήρα οι
Ελένη Αϊδίνη, Αλέκος Αναστασίου, Γιώργος Βλαχογεώργος, Γιώργος Γιαννούκος, Δήμος Κόρδης,  Αλέκος Πιτσούνης , 
Ο Κώστας Ρήγος πήρε 33 ψήφους και ο Βασίλης Τουχτίδης πήρε 29 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη:

Σωκράτης Σκλιας 38 ψήφοι, Κώστας Ρουσόπουλος 37 ψήφοι, Τάκης Παπαποστόλου 35 ψήφοι, Γιώργος Κωστάλας 34 ψήφοι, Τασούλα Μακαρώνα Ψυχογιού 35 ψήφοι.



Οικονομική Επιτροπή



Τακτικά μέλη:
Από 34 ψήφους πήρα οι
Βασίλης Γουρνής, Διαμάντης Γεωργούλης,  και ο Φάνης Σπανός 
από 33 ψήφους πήραν οι  Μπάμπης Κώσταρος 33 ψήφοι, Χρήστος Καρυστινός 33 ψήφοι,  και από 32 ψήφους πήραν ο  Γιάννης Αδάμ και ο Σπύρος Καρβελά και ο Βαγγέλης Σταματούκος πήρε 26 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη:

Παναγιώτης Αναστασιάδης 34 ψήφοι, Λίλιαν Ζλακώνη 33 ψήφοι, Μάνος Φωτάκης 33 ψήφοι, Διαμαντής Καρκαντελίδης 33 ψήφοι, Γιώτα Οκτωνιάτη 32 ψήφοι. (Βρέθηκαν και 3 λευκά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου