Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή του περιφερειακού συμβουλίου ορίσθηκε με απόφαση του  Κλέαρχου Περγαντά και θα αναλάβει ο Θανάσης Μπουραντάς.

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του περιφερειακού συμβουλίου εκλέχθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του Π.Σ στην Λαμία,  Από την Εύβοια εκλέχθηκαν οι Ανέστης Πίσχινας, Γιάννης Λετώνης. Αναλυτικά τα μέλη της είναι
Από την πλειοψηφία οι: Ταξιάρχης Σκλαπάνης (Ευρυτανία), Γιώργος Ζιώγας (Βοιωτία), Αθανάσιος Λατσούδης (Φωκίδα), Παναγιώτης Παρχαρίδης (Φθιώτιδα), Ανέστης Πίσχινας (Εύβοια).
Από την μειοψηφία εξελέγησαν οι: Iωάννης Λετώνης (Εύβοια-Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης), Γιώργος Γκικόπουλος (Βοιωτία-Λαϊκή Συσπείρωση) και Θωμάς Τουσιάδης (Φθιώτιδα-Ανεξάρτητο μέτωπο).

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι:
Μπαράκος Νικόλαος, Παπαϊωάννου Πανουργιάς, Παπαναγιώτου Νικόλαος, Τσιτσάνης Λάμπρος, Σανίδας Ηλίας, Μακρή – Θεοδώρου Ελένη, Χρονάς Αναστάσιος, Στουπής Νικόλαος.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία και ευχήθηκε στους εκλεγέντες καλή επιτυχία στο έργο τους.

Πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει ο Θανάσης Μπουραντάς με αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Παρχαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου