Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ" ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ!

"Οταν στη Φθιωτιδα εκαναν μελετες και γινονταν κοσμογονια εργων υποδομης,στην Ευβοια ο κ.Μπουραντας εκανε το...παλατακι του,το γραφειο του και αφησε εδω και 8 χρονια ανεκμεταλλευτη την ευκαιρια να κανει εργα υποδομης στην Ευβοια".
Αυτη ηταν η κριτικη που ασκησε στις προχτεσινες δηλωσεις του κ.Θαναση Μπουραντά,με την ευκαιρια του ορισμου ως υποψηφιου αντιπεριφερειαρχη Ευβοιας,ο προεδρος της Νομαρχιακης επιτροπης της Νεας Δημοκρατιας Ευβοιας Βασίλης Δεμερτζής.
Μιλωντας στο κεντρικο δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 επισημανε οτι ο κ.Μπουραντας γινεται και επικινδυνος για τη συνοχη της Περιφερειας με τις οψιμες αποσχιστικες του αποψεις.
"Δηλαδη τι θελει ο κ.Μπουραντας να απομονωθουμε;
Αυτο δυστυχως το εχει πετυχει εδω και χρονια που αφησε την Ευβοια στο περιθωριο των εξελιξεων οταν αλλοι Νομοί της Στερεας και ειδικα η Φθιωτιδα εχουν εκμεταλλευτει στο μεγιστο εθνικα και κοινωτικα κονδυλια...".
Τελος επισημανε τις "οβιδιακες" αλλαγες του κ.Μπουραντα που "μεχρι προχτες διεκδικουσε να ειναι υποψηφιος Δημαρχος Χαλκιδας και αφου απετυχε τωρα στρεφεται στην περιφερεια..."
Ο κ.Μπουραντας στη διαρκεια της τελετης ορισμου του ως αντιπεριφερειαρχη Ευβοιας απο τον υποψηφιο Περιφερειαρχη με το χρισμα του ΠΑΣΟΚ Κλεαρχο Περγαντα ,ειχε αναφερει οτι δεν τον ενδιεφερε να κατέλθει ως Περιφερειαρχης γιατι ο ιδιος και αλλοι συντοπιτες του ειναι αντιθετοι με την ενταξη της Ευβοιας στη Στερεα Ελλαδα. πηγή ΛΑΜΙΑ FM-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου