Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Υπό τον Περγαντά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Θανάσης Μπουραντάς!!!

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες,
Ο Νομάρχης Θανάσης Μπουραντάς θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Εύβοια. Ο κος Μπουραντάς ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι από την Ιπποκράτους. Μάλιστα αμέσως μετά πραγματοποίησε σύσκεψη στην Νομαρχία με την συμμετοχή των αντινομαρχών και των διευθυντών των υπηρεσιών και αφου τους το ανακοίνωσε ζήτησε ποιο θα κατέβουν περιφερειακοί σύμβουλοι να κλείσουν τις καρέκλες του νομού.
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες, λέει ο λαός μας και στην περίπτωση του Νομάρχη Θανάση Μπουραντά ταιριάζει γάντι, γιατί ο Νομάρχης τουλάχιστον την κουβέντα την είπε επανειλημμένως όλο το καλοκαίρι «Εγώ υπό το Περγαντά δεν πάω».

Το φαινόμενο, χρίζει μελέτης και προβληματισμού για την ποιότητα των στελεχών της Εύβοιας και την πολιτική τους διαδρομή και τα ερωτήματα είναι πολλά.

Πως μπορεί ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Νομό να έχει τέτοια πολιτική συμπεριφορά; Όταν και ο ίδιος έλεγε ότι Περιφερειάρχης πρέπει να είναι από την Εύβοια. Μετά το χρίσμα στο Κλέαρχο Περγαντά εξαργύρωσε την σιωπή του; Ούτε μια διαμαρτιρία πως θα μας πάρουν σοβαρά στα αιτήματά μας; Μήπως «Σσς…» θα πάρεις την τάδε θεσούλα αρκεί να μην κάνεις σαματά και ποιος τα γαμ.. τα αιτήματα της Εύβοιας;
Γιατί ένα στέλεχος πρώτης γραμμής να είναι τόσο δοτικό στην Ιπποκράτους και να διαπραγματεύεται μόνο ασφαλείς καρέκλες; Τότε τα μικρότερα στελέχη τη να κάνουν;
Γιατί τόσα λάθη το ένα μετά το άλλο μήπως γιατί οι στόχοι είναι η καρέκλα φθάνει να βρεθεί κενή καρέκλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου