Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Οι κεντροδεξιές κόντρες άρχισα με την μάχη της Κρήτης .. κανείς δεν ξέρει που θα βγάλει

Στα όρια της «ανοιχτής» πολιτικής σύγκρουσης μεταξύ του κ. Αντ. Σαμαρά και της κυρίας Ντ. Μπακογιάννη αναμένεται να φτάσει η «μάχη» για την περιφέρεια της Κρήτης. Στη Ρηγίλλης, έπειτα από την κίνηση να δώσουν το χρίσμα στον κ. Πλακιωτάκη, αναμένουν ουσιαστικά την απάντηση της τέως υπουργού Εξωτερικών.
Το βέβαιο μέχρι στιγμής είναι πως η κυρία Μπακογιάννη θα «κατεβάσει» δικό της υποψήφιο, σε μια προσπάθεια να καταγράψει τις εκλογικές της δυνάμεις.
Εάν το πρόσωπο αυτό είναι τελικά ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος «φλερτάρει» με την ιδέα, τότε αμέσως μετά την ανακοίνωση μιας τέτοιας υποψηφιότητας θα διαγραφεί από το κόμμα. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός πάντως, σε δηλώσεις του χθες, αν και δεν ανακοίνωσε τις οριστικές του αποφάσεις, εν τούτοις πήρε σαφείς αποστάσεις από την επιλογή του κ. Πλακιωτάκη και άσκησε δριμεία κριτική στα στελέχη της Ρηγίλλης αλλά και στον κ. Αντ. Σαμαρά, επειδή -όπως είπε- δεν θεώρησε σκόπιμο να τον ενημερώσει για τον υποψήφιο περιφερειάρχη.
Μαρκογιαννάκης «Δεν με ρώτησαν»
«Εκλέγομαι είκοσι δύο συναπτά έτη. Κανείς δεν με ρώτησε, ούτε ήξερα ότι έγινε κάποια σύσκεψη, ούτε από τον υπεύθυνο για τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχα οποιαδήποτε συζήτηση που θα αφορούσε το ζήτημα είτε των δημάρχων είτε του υποψηφίου για την περιφέρεια στην Κρήτη», τόνισε χαρακτηριστικά (ρ/ς 9,84 και flash). Ενώ ανέφερε ότι με την στάση του απέναντι στο πρόσωπό μου ο κ. Σαμαράς μου δείχνει την πόρτα εξόδου από την ΝΔ. Σε ό,τι αφορά τα δικά του επόμενα πολιτικά βήματα, δεν έκρυψε το γεγονός ότι συζητά με την κυρία Μπακογιάννη, αλλά απέφυγε να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.
Πρόβλημα υπάρχει με βουλευτή Ηρακλείου οποίος δήλωσε ότι στηρίζει την πιθανή υποψηφιότητα του κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Μιχαλολιάκος. Δεν εκφράζεις την ανανέωση και πρέπει να το δεις δικό σου πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου