Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Κ. Μιχαήλ Υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου

ΣΤΗΡΙΞΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ αποτελείται από ανθρώπους που συναντήθηκαν στους αγώνες για το μεροκάματο, ενάντια στις απολύσεις, για αξιοπρεπή σύνταξη, για υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια, για τα δικαιώματα της νεολαίας και των γυναικών……
Στη μάχη των τοπικών εκλογών η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θέτει στο επίκεντρο της πάλης της τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. της μεσαίας και φτωχής αγροτιάς. των αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και την ύπαιθρο.
Στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ έχουν θέση όσοι αγωνιστές θέλουν να πουν το ΟΧΙ στον «Καλλικράτη», όχι για τα όρια, ή την πρωτεύουσα του Δήμου, αλλά γιατί ακριβώς υπηρετεί μία πολιτική ενταγμένη στην ίδια τη λογική του «Μνημονίου». Όσοι συμφωνούν ότι η μάχη των τοπικών εκλογών συνδέεται με το πολιτικό ζήτημα της διεξόδου από την κρίση.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν κρύβεται πίσω από ψεύτικα ψηφοδέλτια της λεγόμενης «τοπικής κοινωνίας», πίσω από δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους υποψηφίους που την άλλη μέρα από την εκλογή τους θα αθετήσουν τις υποσχέσεις τους, θα σταλθούν απέναντι στις λαϊκές, ανάγκες και αγωνίες.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στηρίζεται από το ΚΚΕ και συνερναζόμενες λαϊκές δυνάμεις και επιδιώκει συνεργασία με ανθρώπους που διατηρούν την ιδιαίτερη πολιτική τους ταυτότητα, αλλά συμφωνούμε στο ζήτημα της διεξόδου από την κρίση για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης της χωράς προς όφελος του λαού μας.
Ο δήμος ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ είναι μετά τον δήμο ΧΑΛΚΙΔΑΣ ο δεύτερος σε μέγεθος δήμος της ΕΥΒΟΙΑΣ έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί να αναπτυχθεί προς όφελος της εργατικής τάξης , της αγροτιάς , των μικρών επαγγελματιών, της νεολαίας μας. 
Αντί γι' αυτό έχουμε υψηλό επίπεδο ανεργίας και υποαπασχόλησης, εκτεταμένη φτώχεια και ανασφάλεια, μεγάλα προβλήματα στην Υγεία, στην Πρόνοια, στην Παιδεία, μεγάλες ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας, στην Υγιεινή Ασφάλεια της εργασίας, στα Σχολεία. 
Άθλιες συνθήκες δουλειάς, απολύσεις, κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία. 
Καθυστέρηση σε βασικές Υποδομές για το λαό, σε Πολιτιστικές , Αθλητικές υποδομές, στο Οδικό δίκτυο.
Ο λαός έχει υποχρέωση να καταλογίσει με αυστηρότητα τις ευθύνες στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ , στους Νομάρχες και στους Δημάρχους που είναι συνένοχοι για την κατάσταση αυτή. 
Αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο καταλογισμός των ευθυνών πρέπει να συνδυαστεί με την ενίσχυση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου