Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Το μόνο που θέλουμε είναι να έχουμε εσάς δίπλα μας

Τρεις μήνες «Ύπαρξης» και το http://www.eviapost.blogspot.com/ μόνο επιτυχίες έχει. Πρώτοι σας δώσαμε την είδηση ότι η κ. Κ. Μπατζελή θα είναι η υποψήφια περιφερειάρχης για την Στερεά Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ.
http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html από 14-8-2010 η πληροφορία μας ήταν απόλυτη και σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρώτοι εμείς δώσαμε τα καυτά δίδυμα των περιφερειαρχών σε όλοι την Ελλάδα.
http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_1940.html μια ανάρτηση που έχει δεχθεί πάνω από 1500 «κτυπίματα» από όλη την χώρα. Την Κυριακή θα φανεί πόσο σωστές ήταν οι πληροφορίες μας. Πρώτοι δώσαμε την πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου δεν το συζήταει και θέλει τουλάχιστον 5 γυναίκες, η εντολή ήταν σαφής.
Πρώτοι εμείς δώσαμε την πληροφορία και ενώ όλοι ανέμενα ότι ο κ. Χειμάρας στην συγκάντρωση της Χαλκίδας θα ανακοίνωνε τους ΑΝΤΙ δώσαμε την είδηση ότι υπάρχει πρόβλημα στην Φωκίδα. http://eviapost.blogspot.com/2010/08/blog-post_23.html .
Πρώτοι δώσαμε την είδηση ότι τελικά ο Νομάρχης Ευβοίας ο κ. Θ. Μπουραντάς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας του ΠΑΣΟΚ η θέση έχει κλείσει.
Δεν αντιγράφουμε, πάντα αξιολογούμε τις ειδήσεις και σας αναφέρουμε τις πηγές δεν είναι δυνατό να έχουμε δικούς ανθρώπους σε όλα τα μέτωπα. Σεβόμενοι την δουλειά των άλλων γράφουμε την πηγή μας εφ΄ όσο κρίνουμε ότι πρέπει να έχετε την είδηση. Αν χρειαστεί γράφουμε και δικά σχόλια, άλλωστε δεν διστάζουμε να λέμε την άποψη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου