Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Δήλωση φωτιά του υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης για το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την διαφάνεια, τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και την διοικητική ανασύσταση της χώρας ανέφερε.
«Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ αποτελεί ένα θεσμό που θα μας βγάλει από την παρακμή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η μεγαλύτερη αδιαφάνεια παρουσιάζεται στο 100% το εταιρειών που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατά μεγάλο ποσοστό 60% η ίδια η Τοπική Αυτοδιοίκηση.»
Λόγια φωτιά, λόγια αλήθεια, λόγια καταγγελίας, λόγια θάρους .

Όταν το κορυφαίο στέλεχος της κυβερνησης λέει αυτά τα «λόγια» δημόσια. Σε εμάς γεννάται το ερώτημα, και βγάζουμε τα συμπεράσματα :
Έχει άδικο; ΟΧΙ, ΟΧΙ ΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Βγάζει από το κάντρο τους τοπικούς άρχοντες του ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ, αντίθετα τους θέτει μέσα όλους όταν λέει το 100% των εταιρειών είναι εστίες κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας.
Αντίθετα τους αφήνει να βγούν μόνη τους. Τους ζητά να καταθέτσουν ισολογισμούς διαφάνειας και καλοδιαχείρησης, με πραγματικά τιμολόγια και όχι τιμολόγια μαϊμουδες και όσοι τους πιστεύσουμε τους πιστεύσουμε.
Σε αντίθετη περίπτωση όταν το 100% το σημερινών δημαρχών κατέθεσαν αιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ για να είναι ξανά δήμαρχοι , η δήλωση του Υπουργού αν τους επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, τι νόημα έχει ;
Αν επιλεγούν σημερινοί δήμαρχοι από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς οι ίδιοι να έχουν βγεί από το «κάντρο», είτε ψηφιστούν από τον κόσμο είτε όχι , μικρή σημασία έχει.
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ" .

Απλά σε δέκα χρόνια θα ξανά έχουμε «πρώην υπουργούς» εφοπλιστές, βιομηχανούς και πάει λέγοντας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου