Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ούτε για στραγάλια δεν φτάνουν τα λεφτά για την παράκαμψη του Βασιλικού

Υπογράφη η παράκαμψη του Βασιλικού
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Περλεπέ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υπογραφή από τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, της χρηματοδότησης ώστε να προχωρήσουν οι απαλλοτριώσεις και το έργο της παράκαμψης Βασιλικού. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μένοντας στην δεκαετία του 80-90 μας υπενθυμίζει ότι, παρ' ότι το συγκεκριμένο έργο η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το είχε ανακοινώσει, δεν είχε εγγράψει ούτε ένα ευρώ πίστωση για το προϋπολογισμό του.

Ενώ θέλοντας να δείξει καλή κομματική «αγωγή» τονίζει στην ανακοίνωσή της. Η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χρηματοδοτεί το έργο αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για το Νομό μας, όπως είμαι βέβαιη ότι θα πράξει το ίδιο και για άλλα σημαντικά έργα που έχει ανάγκη η Εύβοια», τονίζει σε σχετική της δήλωση η κυρία Περλεπέ.
Ξεχνά να μας αναφέρει, σκόπιμα; το ποσό που διατίθεται, και σύμφωνα με πληροφορίες μας ανέρχεται στο ποσό των 10 εκατ. €. Οπως μας τόνισαν παράγοντες της Νομαρχίας, το ποσό αυτό δεν φτάνει ούτε για στραγάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου