Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αποχώρησε o Δένδιας από την συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής γιατί δεν τον άφηναν να μιλήσει!

Δυσαρεστημένος γιατί μετά από 5,5 ώρες συνεδρίασης δεν είχε ακόμη καταφέρει να μιλήσει, ο Νίκος Δένδιας αποφάσισε να αποχωρήσει από τα γραφεία της Συγγρού , όπου συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπής της ΝΔ.

Αναμφίβολα ο Νίκος Δένδιας είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, αφού είναι από εκείνους που έχουν ευθέως θέσει θέμα ηγεσίας.

Ο πρώην υπουργός μόλις έφτασε στα γραφεία της Συγγρού για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έθεσε ξανά θέμα έκτακτου συνεδρίου. Το ίδιο ήταν πρόθυμος να επαναλάβει και στην ομιλία του. Μια ομιλία όμως που δεν θα γίνει ποτέ...
Λίγο πριν από τις 17:00 ο Νίκος Δένδιας αποχώρησε από τα γραφεία της Συγγρού εμφανώς ενοχλημένος από το γεγονός πως ενώ βάσει προγραμματισμού ήταν να μιλήσει 20ος, ο κατάλογος των ομιλητών είχε φτάσει στον αριθμό 37 αλλά εκείνος δεν είχε κληθεί να ανέβει στο βήμα!
«Βλέπετε τι γίνεται. Μερικά πράγματα είναι απολύτως πρόδηλα», είπε εμφανώς ενοχλημένος καθώς αποχωρούσε.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως μόλις έφυγε ο Νίκος Δένδιας, τον κάλεσαν στο βήμα να μιλήσει αλλά εκείνος είχε πια φύγει και αρνήθηκε να επιστρέψει και τόνισε πως δεν γυρίζει πίσω!
Σχολιάζοντας την αποχώρηση Δένδια πηγή της ΝΔ τόνισε πως "είχε συμφωνηθεί μετά από αντιδράσεις μελών της ΠΕ να μιλούν πέντε στελέχη και ένας βουλευτής, καθώς η βουλευτές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και στην ΚΟ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου