Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Τροπολογία κατάθεσε ο βουλευτής Ευβοίας των ΑΝΕΛ Νίκος Μαυραγάνης για παράταση της υγειονομικής περίθαλψης των ασφαλιστικά μη ενήμερων δικηγόρων και μηχανικών. Η τροπολογία:
 

Η μνημονιακή λαίλαπα των τελευταίων ετών οδήγησε πολλές κατηγορίες ελευθέρων επαγγελματιών στην αδυναμία να παραμένουν ασφαλιστικά ενήμεροι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στερούνται την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη λόγω διακοπής κάλυψής τους από τους ασφαλιστικούς φορείς στους οποίους ανήκουν.
Για το λόγο αυτό ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης σύνταξε σχετική τροπολογία κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Η τροπολογία προβλέπει την παράταση της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής κάλυψης μέχρι 29/2/2016 αμφότερων των κατηγοριών των μη ασφαλιστικά ενήμερων και συγκεκριμένα των δικηγόρων από το ΤΑΝ/ΕΤΑΑ και των πολιτικών μηχανικών και λοιπών ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ από το ΕΤΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου