Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

1.057 θέσεις συμβασιούχων σε μουσεία, ΕΛΤΑ και δήμους – Προσλήψεις γιατρών στα νοσοκομεία

Σε προσλήψεις-εξπρές εποχικού προσωπικού έχουν επιδοθεί οι δηµόσιες υπηρεσίες για να καλύψουν τις αυξηµένες ανάγκες, ιδιαίτερα της τουριστικής περιόδου. Σε 1.057 φθάνουν οι θέσεις για συµβασιούχους που εγκρίνει το ΑΣΕΠ και προκηρύσσουν οι φορείς του Δηµοσίου αυτή την εβδοµάδα.
Στις Εφορείες Αρχαιοτήτων και στα µουσεία «τρέχουν» οι προθεσµίες για 321 θέσεις φυλάκων και καθαριστών, ενώ άµεσα εγκρίνονται άλλες 300. Τα ΕΛΤΑ προσλαµβάνουν στην Κρήτη, τη Χαλκιδική, τη Στερεά και τη Λάρισα.
Οι δήµοι πήραν έγκριση για πρόσληψη 184 γυµναστών. Τα πανεπιστήµια ζητούν έκτακτο επιστηµονικό προσωπικό, ενώ στη ΔΕΗ συνεχίζεται η κάλυψη αναγκών µε συµβασιούχους τεχνίτες.
104 επικουρικοί γιατροί και 79 στις Εντατικές
Εως τις 16 Μαρτίου υποβάλλονται αιτήσεις από ειδικευµένους γιατρούς για την κάλυψη 79 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Νοσηλείας Νεογνών 33 νοσοκοµείων. Παράλληλα και έως τις 20 Μαρτίου «τρέχει» η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 104 θέσεων στις επτά Υγειονοµικές Περιφέρειες από επικουρικούς γιατρούς 24 ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν µε σύµβαση διάρκειας έως και τριών χρόνων. Οι δύο διαγωνισµοί προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας.
Πηγή  “ethnos.gr”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου