Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση των Ευβοϊκών επιχειρήσεων για την ν Ινδική Αγορά


Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Μαυραγάνη, ο πρέσβης της Ινδίας, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή. O χώρος που έγινε η εκδήλωση, θέτει ερωτηματικά και κάνει την εκδήλωση να «χάνει»….



Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης ανέλαβε σημαντική πρωτοβουλία για να ανοίξει τον δρόμο σε Επιχειρήσεις της Εύβοιας στην τεράστια αγορά της Ινδίας, προσκαλώντας στο πολιτικό του γραφείο στη Χαλκίδα τον πρέσβη της Ινδίας στην Ελλάδα κ. Τσουάνγκ Τοπντέν με σκοπό να συναντηθεί με Ευβοείς επιχειρηματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 20/3/2015 με τη συμμετοχή και την συμβολή και του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου Τομεάρχη Οικονομίας του κόμματος.

Ο πρέσβης ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για το ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον της Ινδίας, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα στη χώρα του που είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δέσμευσή του ότι ο ίδιος θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα έχει αφετηρία την Εύβοια και δεσμεύτηκε ότι θα είναι ό ίδιος προσωπικά εκείνος που θα δεχθεί στην πρεσβεία τους επιχειρηματίες που θα εκδηλώσουν περαιτέρω ενδιαφέρον και θα τους φέρει σε επαφή με τους αρμόδιους εμπορικούς θεσμούς στην Ινδία αλλά και με ενδιαφερόμενους για τα ελληνικά προϊόντα ινδούς εμπόρους. Κάλεσε επίσης τις ευβοϊκές επιχειρήσεις να εγγραφούν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί η ινδική πρεσβεία για να μπορούν εύκολα να αναζητηθούν από ενδιαφερόμενους στην Ινδία. Επίσης απευθυνόμενος στις ευβοϊκές επιχειρήσεις πρότεινε την από κοινού συμμετοχή τους για παρουσία τους με ενιαίο περίπτερο στις μεγάλες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη Χώρα του.

Ο Νίκος Μαυραγάνης δήλωσε ότι αυτή του η πρωτοβουλία ήταν η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων που θα αναλάβει για να βοηθήσει την Εύβοια να βγεί από το αδιέξοδο με σκοπό να υπάρξει ανάπτυξη τηε επιχειρηματικότητας στο Νομό και να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου