Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Το “τελευταίο αντίο” στον Βαγγέλη είπαν συγγενείς και φίλοι

Κηδεύτηκε στο Σελί Ρεθύμνου ο 20χρονος άτυχος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης του οποίου η τραγική κατάληξη συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στο Σελί Ρεθύμνου γράφτηκε στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η σορός του άτυχου νέου, που συνόδευαν συγγενείς και φίλοι καθώς και άλλοι άνθρωποι που, όπως είπαν, έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν κοντά στην οικογένεια και να συμπαρασταθούν στο πόνο της, έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2» της ΑΝΕΚ.
Στο λιμάνι της Σούδας είχαν φτάσει από νωρίς το πρωί, από το Ρέθυμνο, φίλοι και συγγενείς του άτυχου νέου που ζητούσαν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου του 20 χρόνου. Η σορός του άτυχου νεαρού, συνοδεία αυτοκινητοπομπής, μεταφέρεται στο Ρέθυμνο.
Η ιατροδικαστική έκθεση αποδίδει τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο».
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για ευρήματα που οδηγούν σε σαφείς ενδείξεις περί αυτοκτονίας του νεαρού σπουδαστή την ημέρα της εξαφάνισής του, με μαχαίρι που είχε πάρει από το ντουλάπι του.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν παράλληλα και οι ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και Φώντας Βρόσγας, στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα που να εξηγεί το απονενοημένο διάβημα, ενώ δεν υπήρχε και κανένα άλλο εύρημα στη νεκροτομή το οποίο να δείχνει άλλη κάκωση ή τραύμα αλλά και την εμπλοκή κάποιου άλλου προσώπου.
Η εισαγγελία Ιωαννίνων εξετάζει εκ νέου το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατος του Βαγγέλη ήταν αυτοκτονία, τότε θα αναζητηθούν οι ηθικοί αυτουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου