Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο του Μητροπολίτου Καρυστίας & Σκύρου στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου.



Ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Καρύστου κος Αναστάσιος Μίχας, στα δύο χρόνια που είναι υπεύθυνος της λειτουργίας του Νοσοκομείου έχει επιδείξει υπευθυνότητα και μεγάλο ενδιαφέρον για την εύρυθμη λειτουργία του.
΄Εχει όμως και ιδιαίτερη ευαισθησία και για τα άλλα ιδρύματα της περιοχής που ασχολούνται με τον άνθρωπο.

Σε επισκέψεις του στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρύστου ενδιαφέρθηκε για τη λειτουργία του και συζήτησε με την προϊσταμένη του Ιδρύματος τις ανάγκες των τροφίμων ως και για τον τρόπο που το νοσοκομείο μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε πάλι το Γηροκομείο και πρόσφερε στο ίδρυμα αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, που το παρέλαβε η προϊσταμένη παρουσία δύο μελών του.
Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ .Σεραφείμ απέστειλε προς τον κον. Διοικητή το πιο κάτω ευχαριστήριο:
« Οι Ποιμένες και οι Μάγοι, αυτοπροσώπως έφθασαν στο Σπήλαιον της Βηθλεέμ μετά το χαρμόσυνο άγγελμα των Αγγέλων και υπό την οδηγία του Αστέρος, προσκυνούντες και  δώρα προσφέροντες στον γεννηθέντα Κύριο.
Κατά μίμηση αυτών και υμείς προσωπικώς, ως άτομο και ως Διοικητής του Νοσοκομείου, επισκεφθήκατε το Ίδρυμα, υποβάλοντας τις ευχές και προσφέροντας αναλώσιμο υγειονομικό υλικό κατάλληλο, χρήσιμο και απαραίτητο για το Ίδρυμα.
Η πράξις αυτή, αποδεικνύει την επίδραση της Εορτής των Χριστουγέννων, εις εφαρμογή της εντολής της Σαρκωμένης αγάπης, την ευαισθησία δια την Φιλανθρωπία, την εμπιστοσύνη στην διοίκηση και την αναγνώριση του έργου του Ιδρύματος. Αυτά μας ευχαριστούν, μας ενισχύουν και μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε το έργον της περιθάλψεως των γ η ρ α τ ε ι ώ ν, τ η ν   ρ ί ζ α  τ η ς   ζ ω ή ς  μ α ς.
Ευχαριστούμε δια την προσφορά και ευχόμεθα την Ευλογίαν του Κυρίου Ιησού, πλουσίαν εις την ζωή και το έργο σας ».
Ε υ χ ε τ η ς   π ρ ο ς   Κ υ ρ ι ο ν
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου