Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από τους εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας στη Lafarge

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί από τους εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της Lafarge στο 19,3 χλμ Λεωφόρου Μαρκόπουλου στην Παιανία Αττικής.

Φωτογραφία από προηγούμενη συγκέντρωση των εργαζομένων στα γραφεία της Lafarge στην Παιανία.
Οι εργαζόμενοι των Τσιμέντων Χαλκίδας δηλώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα για την ανάκληση των απολύσεων και την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας, ενώ καλούν τον κόσμο να ενισχύσει με την παρουσία του τον αγώνα τους.
Συνάδελφοι και συμπολίτες

Στις 26 Μαρτίου 2014 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η πολυεθνική LAFARGE, παίζοντας ένα άθλιο κερδοσκοπικό παιχνίδι σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, αποφάσισε να διακόψει την λειτουργία του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, στέλνοντας στην ανεργία 95, μέχρι σήμερα, συναδέλφους μας.
Στα πλαίσια του αγώνα μας για την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 11:00΄  έξω από το κτίριο των κεντρικών γραφείων της πολυεθνικής  (19,3 χλμ  Λεωφ.  Μαρκοπούλου – Παιανία Αττικής) και σας καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας τον δίκαιο αγώνα μας.
Όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην πολυεθνική LAFARGE ότι τα κερδοσκοπικά της σχέδια δεν θα περάσουν.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ-ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
Το σωματείο μας θα δρομολογήσει λεωφορεία για τον χώρο της συγκέντρωσης που θα αναχωρήσουν από το Τσιμεντάδικο και από το Σχολικό Συγκρότημα στο Βούρκο στις 09:30.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα  2221020808 και 6948388635

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κούκουρας Ηλίας
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τραγουλιάς Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου