Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας: Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι πάντα παρών στα φλέγοντα ζητήματα του νομού

Επιστολή απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας με την οποία δίνει τη δική της απάντηση σε όσα ακούστηκαν αναφορικά με την επίσκεψη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στη Χαλκίδα. 

Η ομιλία του προέδρου μας Γιώργου Καρατζαφέρη στις 12 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο, παρότι δεν ήταν πολιτική συγκέντρωση, έγινε με μοναδικό σκοπό να συζητήσει με τους εργαζόμενους των προβληματικών εργοστασίων του Νομού, είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον Ευβοϊκό λαό. Όμως θα είχε ακόμη μεγαλύτερη, εάν γινόταν απογευματινή ώρα όπως πραγματοποιήθηκε από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. 


Δυστυχώς την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ήταν διαθέσιμο το εργατικό κέντρο να παραχωρήσει την αίθουσα απόγευμα, έτσι έγινε 12:00 μεσημέρι σε εργάσιμο χρόνο, για τους περισσότερους φίλους του κόμματος ,που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Αυτή η λαϊκή απήχηση είχε σαν αποτέλεσμα την διάχυτη εξαπόλυση δυσμενών σχολίων π.χ: ότι το Εργατικό Κέντρο γέμισε από αθηναίους οπαδούς. 

Σας ενημερώνουμε στην εν λόγω συγκέντρωση παρέστησαν μόνο εφτά εξειδικευμένα στελέχη του κόμματος, για να καταγράψουν τα προβλήματα του Νομού και αυτό το αποδεικνύουμε άλλωστε με φωτογραφίες. Το σημαντικότερο είναι ότι κέρδισε την εκτίμηση των παρευρισκομένων γιατί ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έδωσε ελεύθερο τηλεοπτικό βήμα από το κανάλι ΑΡΤ, το οποίο έχει πανελλήνια εμβέλεια, σε όλους τους εργαζόμενους, χωρίς καμ- μία υποχρέωση τους, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα προβλήματά τους, παρόλο που τα περισσότερα σωματεία ήσαν απόντα. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι πάντα παρών στα φλέγοντα ζητήματα του νομού και το αποδεικνύει εμπράκτως καθημερινά. 

Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου