Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Συνήλθε σε σώμα η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ



Συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ στα γραφεία της που βρίσκονται στη οδό Δ. Βασιλείου 1 στη Χαλκίδα,  μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου Γιώργου Μητροπέτρου, με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν όλα τα νεοεκλεγμένα μέλη.
Μετά από διαλογική συζήτηση και τις εκατέρωθεν ευχές για καλή και δημιουργική νέα θητεία και μετά από προτάσεις το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε και προέβη στη κατανομή αξιωμάτων όπως παρακάτω:


1.   Γιώργος Δ. Μητροπέτρος        Πρόεδρος
2.   Αναστάσιος Δ. Μπελίτσος       Γενικός Γραμματέας
3.   Αλέξης Χ. Καραμάνος             Αντιπρόεδρος  
4.   Ζαχαρούλα Ι. Ντούρμα          Ταμίας
5.   Μαρίνα Α. Δασκαλάκη            Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων                                                         
6.   Νικόλαος Δ. Κασσαβέτης        Μέλος
7.   Δημήτρης Ι. Κατσούλης             -//-
8.   Γιώργος Ι. Φραντζής                 -//-
9.   Χρήστος Δ. Πάντζαλης              -//-

 Μετά την ολοκλήρωση του θέματος της κατανομής των αξιωμάτων, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. διατύπωσαν σκέψεις και προτάσεις για την  ενίσχυση της φωνής  Ένωσης, καθώς επίσης και την ουσιαστική πορεία προς τους πολίτες σε κάθε περιοχή αλλά και γενικότερα σε όλη την περιφέρεια.
Προς τούτο καλούμε τους τοπικούς φορείς όπως, τοπική αυτοδιοίκηση και περιφερειακή, να έχουμε ένα διαρκή δίαυλο επικοινωνίας ώστε από κοινού να βοηθάμε τους υπερχρεωμένους πολίτες –δανειολήπτες αλλά και να επιλύουμε θέματα τιμών, ποιότητας ώστε να έχουμε ένα υγιές και δίκαιο εμπόριο.  

Από τους πρώτους στόχους, ομόφωνα, διατυπώθηκε η άποψη ότι θα είναι η διαρκής και με κάθε μέσο ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, τα οποία θα πρέπει να ασκούν χωρίς κανένα κώλυμα.
Στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα θα συζητηθούν και θα προγραμματιστούν δράσεις προς όφελος όλων των καταναλωτών. 
Τέλος απευθύνουμε μήνυμα συσπείρωσης γύρο από την Ένωσή μας, ώστε όλοι μαζί να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που όλοι βιώνουμε.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                Ο  Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Μητροπέτρος                              Τάσος Μπελίτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου