Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Και επίσημα ο Θαν. Μπουραντάς υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει γυναίκα για τον δήμο αυτό

Σήμερα το πρωί όπως αναμένονταν, αντιπροσωπεία της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» αποτελούμενη από  τοπικούς παράγοντες της περιοχής  επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά, στο γραφείο του.

Μιλώντας ως εκπρόσωπος της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»  ο τοπικός Πρόεδρος του Οξυλίνθου, Κώστας Τριανταφύλλου, μετέφερε το  αίτημα της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση της στα Χάνια Αυλωναρίου, όπου όλα τα μέλη της αποφάσισαν να ηγηθεί ως επικεφαλής της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»,  ο Θανάσης Μπουραντάς.


 «Είναι μεγάλη τιμή για μας κ. Μπουραντά να δεχτείτε την πρόταση μίας παράταξης που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα πάρα πολύ» είπε ο κ. Τριανταφύλλου.

«Είναι δική μου τιμή, η πρόταση που μου κάνετε» απάντησε ο Θανάσης Μπουραντάς και συνέχισε: «Αν και είχα αποφασίσει να μην είμαι ξανά υποψήφιος, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν. Έγιναν αλλαγές στην παράταξή σας, στο τέλος κάπου κόλλησε και με τον κ. Αμπελιώτη και έτσι ένιωσα πως δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να αρνηθώ μετά από τόσο κόπο και τόση προσπάθεια που έχετε κάνει. Θα δώσουμε μαζί τη μάχη. Αποδέχομαι την πρόταση σας και νομίζω ότι πρέπει να συζητήσουμε για το σχεδιασμό της προεκλογικής περιόδου» δήλωσε ο κ. Μπουραντάς



Έτσι με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Μπουραντά,  ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου.

Ενώ ο προεκλογικός αγώνας για  τον δήμο Κύμης –Αλιβερίου, φαίνεται να ολοκληρώνεται την ανακοίνωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ εντός των επόμενων ωρών . Ναι καλά καταλάβατε θα είναι γυναίκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου