Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Τι έκανα οι θαμώνες σε ουζερί της Χαλκίδας , όταν αντίκρισαν τον Μπακογιάννη ;;;



Επίσκεψη πραγματοποιεί στην Εύβοια ο Κώστας Μπακογιάννης και λίγο πριν της 3 το μεσημέρι, ένα Τζιπ μάρκας  SAAB με αριθμό κυκλοφορίας ΙΑ.. 14… σταμάτησε στο ουζερί που βρίσκεται  επί της οδού Αρεθούσης στο ύψος της Ι. Κιαπέκου απέναντι από το ΕΝΑ . 
Από την θέση του συνοδηγού βγήκε ο Κώστας Μπακογιάννης ενώ στις πίσω θέσεις ακριβώς πίσω από τον οδηγό βγήκε ο Φάνης Σπανός και στην θέση πίσω  από τον Μπακογιάννη βγήκε πολλή όμορφη κοπέλα .

Και η τρείς κατευθύνθηκαν στους «θαμώνες» που απολάμβανα το ουζάκι τους εκείνη την ώρα. Χαιρέτησαν και προσπάθησαν να «πιάσουν»  κουβέντα μαζί τους. Μάταιο, κανένας πέρα από την τυπική χειραψία δεν είχε όρεξη να ανοίξει κουβέντα μαζί του.
Αντίθετα τα βλέμματα όλων έμενα στραμμένα στην πραγματικά όμορφη Κολωνακιώτησα  που ένιωθε αμηχανία όταν αντιλήφθηκε, ότι αυτή ήταν το ΘΕΜΑ στα μάτια των ανδρών.
Η όλη σκηνή κράτησε δεν κράτησε πέντε λεπτά. Απογοητευμένος ο Φάνης από το βουβό κλίμα στο νομό του,  ακολούθησε την πορεία επιστροφής στο αμάξι μόλις αντιλήφθηκε, ότι ο κ. Μπακογιάννης δεν είχε κάτι να πει και είχε ήδη μπει στο αμάξι. Η Κοπέλα όμως, φαίνεται να συνήθισε στα αντρικά βλέμματα και καθυστέρησε το ξεκίνημα του SAAB.

Οι διάλογοι που ακούστηκαν μετά την αναχώρηση έδειξαν ότι οι εκλογές θα επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μα πάρα πολύ μεγάλες, ακούτε που σας λέω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου