Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γιατί το “Βήμα”… έβγαλε στη σέντρα τον Λυκουρέντζο;;

Ένα παραπολιτικό που φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρώην Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, δημοσιεύει σήμερα το “Βήμα της Κυριακής” στη στήλη του “Βηματοδότη”.
Σύμφωνα με όσα αναγράφει η έγκριτη εφημερίδα, ο απελθών Υπουργός Υγείας, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του καθώς διαπιστώθηκε ελλιπής δυνατότητα διαχείρισης του νευραλγικού τομέα που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός,
με αποτέλεσμα το ΕΣΥ να βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης, κάτι που πιστοποιούσαν με σχετικές επικριτικές ανακοινώσεις  τους ακόμη και συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας όπως ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, είχε στο γραφείο του 39 (!) υπαλλήλους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το “Βήμα της Κυριακής” επικαλούμενο στοιχεία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, στο γραφείο του Ανδρέα Λυκουρέντζου είχαν διοριστεί επί ημερών του 7 μετακλητοί υπάλληλοι, 14 ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες, 16 αποσπασμένοι και 2 δημοσιογράφοι.
Το ρεπορτάζ του “Βηματοδότη” καταλήγει ότι άλλοι τόσοι περίπου έφυγαν από το γραφείο του μέχρι πρότινος αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, ο οποίος επίσης πλήρωσε το μάρμαρο για τα χάλια του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου