Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σαμαράς: Δεν μπορώ να κάνω ανεκτές τις ιερές αγελάδες του κρατισμού και των προνομίων

«Δεν κλείνουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως είπαν κάποιοι. Αντίθετα, τώρα θα αποκτήσουμε πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση. Δεν αναφέρουν ότι θα γίνει ένας νέος υγιής οργανισμός» ανέφερε σε δηλώσεις του από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ ο κ. Σαμαράς.
«Θα αποκαταστήσουμε αληθινά τη δημόσια ενημέρωση με την πιο τολμηρή μεταρρρύθμιση που έγινε ποτέ στα δημόσια ΜΜΕ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Η ΕΡΤ υπήρξε το σύμβολο της αδιαφάνειας και της σπατάλης και αυτό τελείωσε χθες. Στη θέση της δημιουργείται μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, με λιγότερο πρσωπικό και με κριτήρια ΑΣΕΠ».
«Δεν έχουμε τίποτα με τους εργαζομένους της ΕΡΤ. Αναφέρομαι στα κυκλώματα που απομυζούσαν την ΕΡΤ και τώρα δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμιά τους» είπε, ενώ πρόσθεσε πως όλοι οι εργαζόμενοι θα αποζημιωθούν «με τον πλέον γενναιόδωρο τρόπο».
O κ.Σαμαράς, συμπλήρωσε πως "Δεν μπορώ να κάνω ανεκτές τις ιερές αγελάδες του κρατισμού και των προνομίων. Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι οι τελευταίοι σπασμοί ενός καθεστώτος προνομίων που καταρρέει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου