Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η επανάσταση στην ΕΡΤ άργησε τριάντα πέντε χρόνια, δεν μπορεί να γίνει λάθος τώρα!!!

Δεν έχει σημασία τι λένε ο Βαρουφάκης και η Στάη. Σε κάθε περίπτωση η αλήθεια για την λειτουργία της ΕΡΤ είναι μία. Υπήρξε το μακρύ χέρι της κυβερνητικής προπαγάνδας και αυτή είναι η αλήθεια, οποιαδήποτε άλλο δεν είναι πραγματικότητα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. 
Η ΕΡΤ ήταν μνημονιακή, ήταν φορέας προπαγάνδας και για τον λόγω αυτό δεν πιστεύουμε στην ΝΕΡΙΤ που υπόσχεται ο Σαμαράς και οι σταβλίτες του. Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι οι ίδιοι που χειραγωγούσαν εργαζόμενους και λαό, γιατί να κάνουν τώρα κάτι διαφορετικό.


Η επανάσταση στην ΕΡΤ άργησε τριάντα πέντε χρόνια και δεν μπορεί να γίνει λάθος τώρα, δεν μπορούμε να μιλάμε για τη λύση του χθες. Πρέπει να δούμε την λύση του σήμερα!!

Ο Ελληνικός λαός, καλωσορίζει τους εργαζόμενους και τους συμπαραστέκεται, γιατί γνωρίζει ότι ο αγώνας τους είναι αγώνας δημοκρατίας, είναι αγώνας ενημέρωσης, είναι αγώνας διατήρησης της ελληνικής γλώσσας και των παραδόσεων  σε οκτώ εκατομμύρια Έλληνες που ζουν εκτός γεωγραφικών συνόρων. 
 
Τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε, για το τι σημαίνει δημόσια ενημέρωση; Τι σημαίνει χειραγωγημένοι πολίτες; ποιος ο ρόλος των ΜΜΕ;  

Τώρα είναι η ώρα να δούμε το πρόβλημα και να βρούμε όλοι μαζί την λύση. Να πάρουν την διοίκηση της ΕΡΤ οι εργαζόμενοι στα χέρια τους, να βρουν τρόπους βιωσιμότητας της και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρουν.

Η λύση αυτή μπορεί να εγγυηθεί την λειτουργία της δημοκρατικής ενημέρωσης στην χώρα, την δημιουργία ελεύθερων ατόμων μέσα από τον πολιτισμό, γιατί το ζητούμενο είναι οι Ελεύθεροι Έλληνες.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου