Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συμμετείχε στο δυναμικό συλλαλητήριο που οργάνωσαν οι ΕΛΜΕ στη Θεσσαλονίκη. Με κεντρικό σύνθημα: «Όχι στον αυταρχισμό και στη συνταγματική εκτροπή», πλήθος εκπαιδευτικών έδωσε το παρόν παρά την κακοκαιρία για να δηλώσει την αγανάκτηση του για τα τελευταία «κατορθώματα» της συγκυβέρνησης.
Εκ μέρους της Νεολαίας το σύνθημα έδωσαν ο Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής Ανέστης Χατζηθεοδοσίου, και ο επικεφαλής νεολαίας του νομού Πιερίας Αλέξης Καραμανώλας.
 Πλέον η τρικομματική κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Με τακτικές επιστράτευσης δεν ασκείται πολιτική, ούτε λειτουργεί ο κοινωνικός ιστός. Οι Νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στεκόμαστε στο πλάι κάθε Έλληνα πολίτη, σε κάθε κοινωνική ομάδα που βάλλεται από τις επιβληθείσες καταστροφικές πολιτικές και διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά της.

Μετά από τις χθεσινές αποφάσεις της ΟΛΜΕ, είτε πραγματοποιηθεί η απεργία είτε όχι ένα είναι βέβαιο: η παιδεία αποτελεί μέχρι σήμερα βωμό τυχοδιωκτισμού και πεδίο δράσης ομάδων πίεσης εκπροσωπώντας ή μη τις κυβερνητικές παρατάξεις με θύματα τα παιδιά. Η μια κοινωνική ομάδα ακολουθεί την άλλη και μένει να δούμε μετά τους αγρότες, μετά τους ναυτεργάτες, μετά τους εκπαιδευτικούς ποιοι θα ακολουθήσουν και πότε ο κόσμος θα αντιληφθεί πως πρόκειται για παιχνίδι πυροδότησης κοινωνικού αυτοματισμού προκειμένου να εφαρμοσθούν οι υπογεγραμμένες μνημονιακές πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου