Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΑΣΟΚ: «Απαράδεκτη η στάση του ΣΕΒ»

«Η νέα ΕΓΣΣΕ δημιουργεί ασφάλεια δικαίου στους εργαζομένους για σημαντικά οικονομικά θέματα (όπως το επίδομα γάμου) και κατοχυρώνει σειρά θεσμικών θεμάτων στο εργασιακό τους καθεστώς. Θεωρούμε ως απαράδεκτη την άρνηση του ΣΕΒ να συνυπογράψει την Σύμβαση», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Πρόκειται για «πράξη που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις χθεσινές μεγαλόστομες διακηρύξεις του προέδρου του, οι οποίες ως αποδεικνύεται στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου», συνεχίζει η Φ. Γεννηματά.

Επιπλέον, τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ καλεί τον ΣΕΒ «να αναλογιστεί ότι η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σε κρίσιμες φάσεις πρόσωπα και φορείς και να αναθεωρήσει τη στάση του συνυπογράφοντας την ΕΓΣΣΕ».

Η εκπρόσωπος του Κινήματος υποστήριξε ακόμη ότι «ανάλογο κλίμα συνεννόησης μεταξύ εργοδοτών-εργαζομένων, πρέπει να επικρατήσει και στον διάλογο για τις κλαδικές και επιχειρησιακές συμβάσεις, ώστε να επικρατήσει κλίμα συνέργειας και συνεννόησης στην οικονομία και την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου