Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Συμεών σε Αρβανιτόπουλο: Υλοποιήστε τις δεσμεύσεις σας στο σύνολο της ευβοϊκής κοινωνίας

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου έλαβε το λόγο στη σημερινή συνεδρίαση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στην συζήτηση για το σχέδιο «Αθηνά», καλώντας τον Υπουργό Παιδείας να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έλαβε σε συσκέψεις με φορείς της Εύβοιας.


Ο Συμεών Κεδίκογλου έλαβε το λόγο στη σημερινή συνεδρίαση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το σχέδιο Αθηνά για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Υπενθύμισε στον Υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο τις δεσμεύσεις που έλαβε σε συσκέψεις (και μάλιστα δύο φορές) με φορείς της Εύβοιας αλλά και στον ίδιο προσωπικά, τις οποίες ο βουλευτής εξουσιοδοτήθηκε και να δημοσιοποιήσει, ότι δεν θα άλλαζε τίποτα σε σχέση με την παρούσα κατάσταση.
Τον κάλεσε λοιπόν να τηρήσει αυτές τις δεσμεύσεις και να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του, καθώς
Α. για το τμήμα διοίκησης, μπήκε σε μεταβατικό στάδιο ως το 2018 με άγνωστη μετά εξέλιξη
Β. με έγγραφό του και μάλιστα με «ορθή επανάληψη» την 1η Μαρτίου 2013 ζητά από το ΤΕΙ Λαμίας τη χωροθέτηση της διοίκησης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Στο σημείο αυτό και στο χρόνο που είχε στη διάθεσή του, ο βουλευτής αντέκρουσε ένα προς ένα τα επιχειρήματα της Λαμίας ότι η έδρα του ΤΕΙ της Στερεάς Ελλάδας πρέπει να είναι εκεί.
Γ. το τμήμα αυτοματισμού καταργείται, αν και είναι κάτι που ισχύει σε πανελλαδικό επίπεδο για όλα τα τμήματα αυτοματισμού.
Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, όπου και θα γίνει η δευτερολογία και τελική τοποθέτηση του Υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου