Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η κόντρα καλά... κρατεί - Νέα επιστολή Ψυχάρη

Μέσω της εφημερίδας Τα Νέα σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης εξαπολύει νέα επίθεση στον Απόστολο Κακλαμάνη. Το σημείωμα έχει τίτλο «Γιατί ο Απ. Κακλαμάνης επιτίθεται στους εκδότες» και έχει ως εξής:
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Το Mega και η πολύ στενή συγγενής
Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,

Yπέθετα, ότι ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης, μετά τα όσα απεκαλύφθησαν και ο ίδιος ομολόγησε, θα απεσύρετο εις την εφεδρείαν. Ηθελέ τα κι έπαθέ τα, λοιπόν.
1.Για επαφές του τον καιρό της δικτατορίας με τη χούντα του Ιωαννίδη ομολόγησε
2 Για το πώς τρύπωσε στην Ενωση Κέντρου μας τα είπε – τον διόρισε ο Γέρος
3 Τα περί εφέδρου αξιωματικού τα μασάει...
Ερώτηση: ο εικονιζόμενος σε προεκλογική φωτογραφία του 1963-64 με το όνομα Α. Κακλαμάνης, τέως έφεδρος αξιωματικός, είναι άλλο πρόσωπο; Με σπαθολούρα, παρακαλώ!..
4 Μήπως θυμάται πότε επισκέφθηκε ξημερώματα στο σπίτι του τον εκδότη της «Αυριανής» και τον εκλιπάρησε να πάει πρωί πρωί στο Ειδικό Δικαστήριο και να παρακαλέσει, ο κ. Κουρής με τη σειρά του, τον πρώτο μάρτυρα εκείνης της ημέρας να πει δυο καλά λόγια για τον από τότε τέως υπουργόν (για την υπόθεση Κοσκωτά ο λόγος...).
Ατελείωτα θεατρικά μονόπρακτα συνθέτουν τον βίο και την πολιτεία τού Τέως τέως κ.λπ. Περιορίζομαι επί του παρόντος σε αυτά.
Οφείλω όμως μιαν εξήγηση στους αναγνώστες σας. Γιατί έχει τόσο μένος ο κ. Αποστόλης κατά των εκδοτών που μετέχουν στο Mega; Διότι απολύθηκε από τους... διαπλεκόμενους, λόγω της κρίσης, υψηλόμισθη πολύ στενή εξ αίματος συγγενής του.
Γι' αυτό δεν είναι καλοί άνθρωποι οι δύο εκδότες που «διορίζουν τους πολιτικούς αρχηγούς». Αυτά και ελπίζω να μας αφήσει ήσυχους ο έφεδρος της δημόσιας ζωής.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αθηναίος Πολίτης
κακός άνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου