Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κώστας Μαρκόπουλος «Χαίρεται και αυτοχειροκροτείται ο κ. Περγαντάς»

Δελτίο Τύπου σχετικά με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς για την έναρξη των εργασιών για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, εξέδωσε ο Βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος. Στο Δελτίο Τύπου του ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρει ότι:

"Χαίρεται και αυτοχειροκροτείται ο κ. Περγαντάς για την επανένταξη του Νοσοκομείου Χαλκίδας στο ΕΣΠΑ με μόνο το ένα τρίτο των απαιτουμένων χρημάτων, δηλαδή με 22 εκ. ευρώ έναντι 57 που είναι απαιτούμενα. Δηλαδή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αφού μεθόδευσε την απένταξη του Νοσοκομείου ώστε να απελευθερωθούν τα χρήματα, στην συνέχεια μεθόδευσε την χρησιμοποίησή τους σ` όλους τους άλλους Νομούς της Στερεάς («Πέτρινο» στην Λαμία 14 εκ..ευρώ, Νοσοκομείο Καρπενησίου ,κ.λ.π…) Και τώρα το επανέφεραν στο ΕΣΠΑ.

Ανέμενα στο δελτίο τύπου πόσα χρήματα θα δώσει ο εθνικός προϋπολογισμός Με ποιο ρυθμό . Πότε θα τελειώσει το έργο και κυρίως αν η ανάδοχη κοινοπραξία αποδέχεται να ξεκινήσει με αυτόν τον σχεδιασμό. Προφανώς όλα αυτά θα μας τα πει η κυβέρνηση με επίκαιρη ερώτησή μου σύντομα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου