Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πωλείται κάθε εθνικός πλούτος όσο- όσο

Πωλείται εντός του 2011 η ΛΑΡΚΟ και μαζί της τα στρατηγικά αποθέματα του νικελίου τα μοναδικά του υπάρχουν στη ΕΕ. Το πόσο χρειάζονται  τα αποθέματα νικελίου της ΛΑΡΚΟ, οι Ευρωπαίοι  φαίνεται από της αντιδράσεις όλα αυτά τα χρόνια που έκανα για το σύστημα οικονομικής  διαχείρισης της εταιρείας. Και ενώ θυμόμαστε π.χ για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ να μας πηγαίνουν σε διαφορές επιτροπές της ΕΕ για την ΛΑΡΚΟ δεν είχα ποτέ μιλήσει. Φαίνεται εδώ που οδήγησαν την χώρα τα GREEN and BLUE BOYS μόνο τροπή μπορούμε να πούμε εμείς για το εθνικό πλιάτσικο.
Ετσι λοιπόν, η κυβέρνηση προωθεί την άμεση αξιοποίηση της εταιρίας μέσω στρατηγικού επενδυτή, με στόχο την εξάλειψη των ζημιών, την αύξηση των εξαγωγών με διασφάλιση της εργασίας και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. (αυτό ειδικά έχει.... γίνει τι να πούμε)
Επίσης, για την ορθολογική αξιοποίηση της εταιρίας, και των αποθεμάτων νικελίου της χώρας, η κυβέρνηση θα εγκαταστήσει εντός του 2011 διαδικασίες διερεύνησης για τη βέλτιστη διαμόρφωση της στρατηγικής του Δημοσίου. (ασυνάτρητα πράγματα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου