Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τι έχει πάθει ....


Δεν βγαίνουν του τα ρίχνουν. Βγαίνουν δεν δέχονται την στήριξή του. Tι έχει πάθει τελικά. Ο λόγος για τον Δημ Πιπεργιά, όπου αυτές της μέρες τα ακούει από όλους τους δημοτικούς συμβούλους που δεν πήραν καλεί θέσει. Μάλιστα πολλοί λένε να πάει την επόμενη φορά στην ανεψιά του να τον στηρίξει.
Η Κατερίνα Καζάνη βέβαια μέχρι και την άρνηση της συγγένειας επικαλλείται και τώρα που βγήκε δεν δέχεται την στήριξη. Βέβαια τι έκανε δέκα μέρες που είχε πάρει άδεια από την δουλεία της η συνεργάτης του Πιπεργιά;
Ο ίδιος δέχεται ότι στήριξε ανοικτά έξι δημοτικούς συμβούλους του Παγώνη, Καζάνη, Αδάμ, Ψύχας, Μαργαρίτης, Μητροπέτρος, Μπαϊμπάκης και δεν το κρύβει. Τους το χρώσταω λέει, στους ίδιους ή στους γονείς τους γιατί με είχαν στηρίξει στις εθνικές εκλογές και φέρεται ότι έβαλε μυαλό καθότι από εδώ και πέρα λέει η κάθε στήριξη θα έχει «απόδειξη» στήριξης. Μάλιστα ειδικά για Ψύχα και Αδάμ δέχετε ότι ήταν και ηθικό το θέμα της στήριξης τους.
Τώρα  ο ίδιος επειδή ξέρει τι έδωσε σε κάθε υποψήφιο, για την περίπτωση της πρωτάρας ανεψιάς λέει. Η μικρή δεν πείρε από εμένα τόσους ψήφους που να της δίνουν πρωτιά. Απλά η μικρή έκανε την συμφωνία της με την Κατερίνα Καλαμακίδη και τον Ανδρέα Σπανό και για τον λόγο αυτό πήγε ψηλά.
Πάντα ξέρει τι γίνεται γύρω του ο Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου