Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ Κος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ο πρώην Δήμαρχος Κονιστρών Δ.Παπαναστασίου, είχε συνηθίσει να παραπλανεί τους συνεργάτες του, να παραμυθιάζει τους οπαδούς του και να προσπαθεί να κοροϊδέψει όλους τους πολίτες.
Και παίρνω με τη σειρά τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο κος Παπαναστασίου, γνωρίζει πολύ καλά, ότι αποκλείστηκε από τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων από το κόμμα του, γιατί είναι υπόδικος. Του το είπανε ευθέως, ας μη κάνει τον ανήξερο. Τι να κάνουμε δεν του βγήκε όπως τα είχε σχεδιάσει.
Εξ΄ άλλου πάντα είχε τα χαρίσματα (Αντινομάρχης Ευβοίας – Πρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας) και πάντα είχε τα χρίσματα για Δήμαρχος από το κόμμα του.
Ο κος Παπαναστασίου, γνώριζε ότι από τη στιγμή που εκδόθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο, ήταν θέμα χρόνου να τεθεί σε αργία. Δεν είχε κανένας τη δυνατότητα να κάνει επιλογή πότε θα συμβεί αυτό, απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αν πίστευε ότι στην περίπτωση του δεν θα εφαρμοζότανε ο νόμος, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Το ότι είναι υπόδικος σήμερα, δεν ευθύνεται κανένας των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά μόνο ο ίδιος και είναι αν μη τι άλλο, αποτέλεσμα των πρακτικών του και της νοσηρής νοοτροπίας που είχε για τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, σαν να αποτελούσε ο Δήμος προσωπική του επιχείρηση, όπου μπορούσε να κάνει ότι ήθελε, και να βρίσκεται στο απυρόβλητο. Λάθος του.
Ο κος Παπαναστασίου, τα βάζει με τους συνυποψήφιους του. Δεν γνωρίζει ότι η εικόνα του καθενός καθορίζεται και από τις πρακτικές που ακολουθεί και από τις συνέπειες που προκύπτουν απ΄ αυτές;
Επίσης ο κος Παπαναστασίου, στην παραίτηση του παραδέχεται ότι ο Δήμος έχει μεγάλη έκταση και δεν προλαβαίνει.
Και τώρα ας έρθουμε στο επίμαχο θέμα της παραίτησης του από το αξίωμα του Δημάρχου.
Στις 01-10-2010 υπογράφεται η απόφαση από την Περιφερειάρχη Κα Διαμαντοπούλου, που τον θέτει σε αργία. Στις 14-10-2010 αποστέλλεται από την έδρα της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Διοίκηση Ευβοίας για την εκτέλεση της απόφασης.
Ήδη από 01/10/2010 έχει τεθεί σε αργία.
Ειδοποιήθηκε όμως, δεν γνωρίζω με πιο τρόπο, και την ίδια μέρα, 14-10-2010 υπέβαλε την παραίτηση του. Γιατί δεν αντέχει να είναι σε αργία, αυτός ο «πρύτανης» των Δημάρχων, όπως έλεγε. Όλα τα άλλα αποτελούν απλώς φούμαρα.
Παρ΄ όλα αυτά ζητάει από τους πολίτες να τον εμπιστευτούν πάλι.
Και ερωτώ κάθε λογικό πολίτη, εάν ήταν μέλος επιχείρησης, θα εμπιστευότανε τη θέση του γενικού διαχειριστή της επιχείρησης του, σε έναν άνθρωπο που είναι υπόδικος για απάτη κατά εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και πλαστογραφία κατά εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος;;;;
Γνωρίζει πολύ καλά ο κος Παπαναστασίου, ότι και μετά τις εκλογές, όποιο αξίωμα και αν κατέχει, θα είναι πάλι σε αργία και θα βλέπει απ΄έξω τις διαδικασίες στο νέο Δήμο. Ξέρει πολύ καλά ότι είναι τελειωμένος πολιτικά. Ξέρει ότι ανήκει στο παρελθόν, μαζί με τη νοσηρή νοοτροπία που κουβαλάει, για τη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων. Να είναι σίγουρος, ότι αυτοί που θα διαχειριστούν τις υποθέσεις του νέου Δήμου, θα το κάνουν πολύ καλύτερα.

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ 18-10-2010
                                                                                                                            ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ    
                                                                                    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ                                                                                                         ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Συνημμένη η απόφαση της περιφέρειας
που θέτει σε αργία τον κο Παπαναστασίου

3 σχόλια:

  1. το υφος σας ειναι ενδεικτικο του ηθους σας.
    θελετε να μας πειτε μηπως εβαλε ενα ευρω στην τσεπη του ο παπαναστασιου?

    ή μηπως παρατυπισε με γνωμονα την εξασφαλιση εργασιας σε ανεργους ανθρωπους και μαλιστα σε μια τετοια οικονομικη συγκυρια?

    επισης, επεστρεψε τα χρηματα στον οαεδ μεχρι τελευταιου σεντ?

    αληθεια, εσεις πώς κοιτατε στα ματια τους ανεργους της περιοχης που τους στερησατε τη δουλεια τους?

    αντε, πηγαινε να σε χτυπησει φιλικα στην πλατη ο θωμας τωρα..

    Κ.Π.
    οξυλιθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, κατά Βουλγαράκη Ευαγγέλιο : ¨Το νομικό είναι και ηθικό¨; αλήθεια ποιος δίδαξε πρώτος ο Βουλγαράκης ή ο Παπαναστάσης για να ξέρουμε.

    Οι άνθρωποι της Κύμης που τον στηρίζουν έχουν σχέση με offshore εταιρείες; ρωτάμε τον φίλο μας για να μας απαντήσει αν ξέρει για να δει τι στηρίζει. Σπύρος από Κονίστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατ αρχην το παραδειγμα ειναι ατυχες γιατι ο παπαναστασιου δεν εκανε κατι νομιμο, σιγουρα ομως εκανε κατι ηθικο.

    σχετικα με τις offshore απευθυνσου στο λιακοπουλο γιατι εγω δεν ψηφιζω με βαση τις συνομωσιολογιες αλλά κρινοντας απ το εργο που εχει επιτελεσει ο δημαρχος στην κονιστρα, (το οποιο ειναι τεραστιο για επαρχιακο δημο).

    κ.π.
    οξυλιθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή