Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

"Περιφερειακά ..."

Περιφερειακά σχόλια για να είμαστε μέσα στο κλίμα της περιφέρειας.
  • Οταν λέγαμε μήνες τώρα ότι η Περιφέρεια βρίσκεται σε άλλο πλανήτη, δεν μπορούσατε να μας κατανοήσετε. Υποτίθεται ότι θα πρέπει να δίδει στην δημοσιότητα τις διοικητικές πράξεις. Κι όμως, τις κρύβει με περίσσια επιμέλειας. Γι’αυτή την διαφάνεια μας μιλούν;
  • Δεν χρειάζεται να κόβουν τις φλέβες τους κάποια στελέχη της Περιφέρειας που πρόσφατα ανακαλύπτουν τον όρο της διαφάνειας. Απλά, διαιστώνουμε ότι εντάσσονται και οι ίδιοι σε ένα σύστημα το οποίο πριν λίγο διάστημα δεν δίσταζαν να καταγγέλουν.Τώρα άλλαξαν ρότα ως μέλη Επιτροπών.
  • Φοβερό! Ο Περγαντάς αποτρέπει την επίσκεψη Γιωργάκη στην Στερεά, για να μην προκληθούν αντισυσπειρώσεις! Ρε, πού φτάσαμε..
  • Ιδού το φρικτό δίλλημμα Χειμάρα! Ο Μαρόπουλος που τον στηρίζει είναι «φαν» του Σαμαρά και βγάζει φλύκταινες μόλις ακούει «Μητσοτάκης» και «Ντόρα»! Ο Σ. Κεδίκογλου (γιος του.. επιστολογράφου Βασίλη) που τον υπονομεύει είναι υποστηρικτής της Ντόρας κι ίσως και του επίτιμου! Άρα με ποιον να πάει και ποιον ν’ αφήσει ο -επί ξυρού ακμής κινούμενος- Θανάσης!
  • Ζήτω! Η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑ.Ο.Σ. Ουρ. Παπανδρέου ανησύχησε (ελαφρώς ετεροχρονισμένα) για το εξασθενές χρώμιο στην Βοιωτική γη και την ρύπανση του Ασωπού! Όλως τυχαίως είναι σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς του κόμματος Ν. Παπανδρέου, οπότε λίγο κλάδεμα στον Κλέαρχο που σφύριζε αδιάφορα για χρόνια- δεν θα έβλαπτε τον αγώνα του! Εκτός κι αν είναι σφήνα στον Γ. Καρατζαφέρη που έχει δηλώσει πως πρωτεύει η απασχόληση -και το συμφέρον των
  • επιχειρήσεων- και το περιβάλλον.. έπεται!
Πηγή απο εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου