Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στήριξη των Τ.Ο ΠΑΣΟΚ στο Σιαγιάννη εκτός των Κονιστρών

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Δημοτικές Οργανώσεις ΠΑΣΟΚ του νέου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (εκτός των Κονιστρών ) και καλούν τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Σιαγιάννη.
Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Οι εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη στο νέο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου είναι το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη της περιοχής μας και την εφαρμογή των πολλών νέων αρμοδιοτήτων που η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαχειριστεί πάντα προς όφελος της κοινωνίας και του λαού.

Οι ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, με οδηγό τις ιδέες μας, το πρόγραμμά μας και την προοδευτική μας ταυτότητα αποτελεί το χρέος μας απέναντι στην περιοχή μας.
Σήμερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με διαφάνεια, με αυταπάρνηση, με αίσθηση του χρέους, με σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα και συμμετοχή, θα πορευτούμε αταλάντευτα στον δρόμο των αλλαγών.
Με σεβασμό στην περιοχή μας και στα Τοπικά της Διαμερίσματα, με σεβασμό στον πολίτη.
Γι αυτές τις αρχές που καλείται να υπηρετήσει και να υλοποιήσει και σαν αποκλειστική μας επιλογή στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου, ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΓΙΑΝΝΗ.
Νέο πρόσωπο με γνώση, εμπειρία και προοδευτικό πολιτικό προσανατολισμό που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για μια ΝΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών, που θα αναπτύξει τον θεσμό και θα βάλει φραγμό στις απόπειρες φαλκίδευσής του.
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες των Δήμων μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΓΙΑΝΝΗ για να βάλουμε τέλος στις εκφυλιστικές εκδοχές της Τοπικές Αυτοδιοίκησης.

Αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα.
Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σαγιάννη.

ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ
Δ. Ο. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ : Γ. ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ
Δ.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ : Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ
Δ.Ο. ΔΥΣΤΙΩΝ : Στ. ΤΣΑΛΑΣ
Δ.Ο. ΚΥΜΗΣ : Μ. ΧΑΡΤΣΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου