Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Όλη η αλήθεια για τον Δήμο Χαλκίδας…

Προβληματισμός στην Ιπποκράτους σε σκέψεις ο Θαν. Μπουραντάς.
Σε μεγάλο προβληματισμό η Ιπποκράτους για την λειτουργία των στελεχών της Ευβοίας, στον μάτι του κυκλώνα έχουν μπει Αυλωνίτης, Αναγνωστάκης, οι Γραμματείς των Δ. Οργανώσεων και πλήθος άλλων στελεχών.
Όπως είναι γνωστό από την περασμένη Παρασκευή ο ίδιος ο Θανάσης Μπουραντάς στο ράδιο 981 δήλωσε ότι θα είναι επιλογή του ΠΑΣΟΚ. Μου το ζήτησαν και αποδέχθηκα, είπε χαρακτηριστικά. Μετά την δήλωση αυτή, όλοι οι τοπικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ της Χαλκίδας, περίμενα την Κυριακή που ανακοινώθηκαν τα ονόματα των περιφερειαρχών και των μεγάλων Δήμων, ότι θα ανακοινώνονταν και το όνομα του Θανάση Μπουραντά, ως υποψήφιου δημάρχου που θα στήριζε το ΠΑΣΟΚ στην Χαλκίδα.

Το Σάββατο το βράδυ στο στάδιο που γινόταν το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπήρχε η πληροφορία, ότι δεν θα γίνει ανακοίνωση των ονομάτων των πρωτευουσών των νομών και επομένως και της Χαλκίδας. Τοπικά στελέχη προσπάθησαν να πείσουν τα στελέχη της Ιπποκράτους να ανακοινωθεί η Χαλκίδα.
Η Ιπποκράτους απάντησε υπάρχουν ορισμένα προβλήματα και σε πέντε ακόμη δήμους της χώρας και θα ανακοινωθούν όλα μαζί, γιατί θα υπάρχει τσουνάμι πιέσεων. Το επιχείρημα «όλες οι πρωτεύουσες μαζί» δεν θα ισχύει τότε και θα υπάρχει μετά πρόβλημα με τους άλλους δήμους ήταν κάθετοι . Στο προφορικό για να υπάρξει ηρεμία, είπαν έχει λήξει και είναι ο Νομάρχης κ. Μπουραντάς για τον Δήμο Χαλκίδας.
Το γεγονός αυτό έδωσε την δυνατότητα στο Δ. Αναγνωστάκη και στο επιτελείο του να βάλουν τους Γραμματείς των Δ. Οργανώσεων ότι στηρίζουν το Δ. Αναγνωστάκη την Κυριακή το βράδυ. Η ανακοίνωση αυτή έχει εξοργίσει την Ιπποκράτους τόσο πολύ και λέει: Από πότε γραμματείς αντί να συνδέουν διχάζουν το κόμμα. Αυτοί είναι εκεί να υπηρετούν το ΠΑΣΟΚ και όχι πρόσωπα να παραιτηθούν.
Την Τρίτη το μεσημέρι συγκεκριμένο BLOG έγραψε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του, ο Θ. Μπουραντάς έστειλε επιστολή με την οποία «παραιτείται» από την αποδοχή και θέλει να πάει για αντιπεριφερειάρχης υπό τον Μπεργαντά.
Την επόμενη μέρα στο ράδιο 981 ο Μάνος Παπαμακάριος το αναπαρήγαγε ως να έχει γίνει. Το Γεγονός αυτό δημιούργησε πανικό και «μπέρδεμα» στα στελέχη αλλά και στο επιτελείο του Μπουραντά.

Ο προβληματισμός του Θ. Μπουραντά είναι μεγάλος καθότι μέχρι την Κυριακή το βράδυ πολλά στελέχη που είχα μιλήσει με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο (Αναγνωστάκη ή Παγώνη) είχα αρχίσει να διαρρέουν και να δηλώνουν ότι θα είναι μαζί του. Ακόμη και ο Βαγγέλης Αυλωνίτης που όλο το διάστημα στήριζε τον Δ. Αναγνωστάκη και παράλληλα είχε «υπόγεια» επικοινωνία με τον Μπουραντά από τότε που έμαθε ότι πιθανό θα είναι τρίτη λύση. Τις υπόγειες επικοινωνίες της είχε αντιληφθεί ο κ. Αναγνωστάκης και είχε φανεί στο BLOG η επίθεση που γινόταν στο Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ.
Επίσης και η βουλευτής η Κ. Περλεπέ που ήταν με το Αναγνωστάκη είχε αρχίσει να δίνει διαπιστευτήρια στον Μπουραντά.
Το επιτελείο του Μπουραντά θεωρεί ότι η δυναμική που είχε αναπτυχθεί έχει παγώσει και όπως είναι γεγονός ότι κάθε στέλεχος αναμένει και περιμένει νέα.
Η επικοινωνία που υπάρχει με Ιπποκράτους είναι ότι περιμένετε μέχρι την Τρίτη αυτή την στιγμή σε εκκρεμότητα είναι μόνο δύο Δήμοι στην Πελοπόννησο και Β΄ Θεσσαλονίκης και μετά την ΔΕΘ θα τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου