Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τίτλοι Τέλους.....

Με επικεφαλής τα στελέχη του Αριστερού Ρεύματος που επιτέθηκαν χθες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή της υποψηφιότητας του κ. Αλ. Μητρόπουλου, άρχισαν από χθες να γράφονται οι τίτλοι τέλους της συμμαχίας. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των συνιστωσών εντάθηκαν ακόμη περισσότερο, ενώμετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλ. Αλαβάνου με το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής έχει διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στις οργανώσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη χώρα.
 Στελέχη της Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρξει ντόμινο χωριστών ψηφοδελτίων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλ. Τσίπρας, παρά την κριτική που ασκείται για τους χειρισμούς και την επιλογή να στηριχθεί ο κ. Μητρόπουλος, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο άνοιγμα προς τον αντιμνημονιακό πασοκογενή χώρο. Μάλιστα, από την Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι μετά τη Δευτέρα οπότε θα πραγματοποιηθεί δημόσια εκδήλωση της Δημοκρατικής Συνεννόησης για το ψηφοδέλτιο, θα ξεκινήσει πιο συστηματικά η μάχη της Αττικής. Για την Κουμουνδούρου το στοίχημα είναι, όπως λένε, να καταφέρει το ψηφοδέλτιο με τον κ. Μητρόπουλο να σηματοδοτήσει τη συνάντηση των δύο χώρων, διαμορφώνοντας το μέτωπο κατά του μνημονίου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) στον flash96

<<Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την εικόνα που δίνουμε στην ηγεσία αυτού του χώρου από τα μέλη και τους φίλους του Συνασπισμού, από όσους αγωνίστηκαν πριν ένα περίπου ένα χρόνο και μάτωσαν για να μπει ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη Βουλή. Για όσους βλέπουν ψύχραιμα τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε μέχρι τώρα θα πάψει να υπάρχει και μπαίνουμε στην πορεία διαμόρφωσης ενός νέου πολιτικού σκηνικού. Αυτή την ώρα ο κίνδυνος είναι να παρασυρθούμε σε ένα ξεκατίνιασμα αντιπαραθέσεων που θα είναι η χαρά του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της κίτρινης δημοσιογραφίας. Αυτή η εικόνα δείχνει ότι είμαστε κατώτερη των περιστάσεων.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου