Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Έλιξε ο Ιστορία Μπουραντάς είμαι "Παρών"

Ο Θανάσης Μπουραντάς διέψευσε ότι έχει στείλει επιστολή σήμερα το πρωί στο Μάνο Παπαμμακάριο. Γάτα ο Μπουραντάς. Δήλωση που ο καθένας την διαβάζει όπως θέλει..
Πριν το τέλος της εκπομπής του Μάνου Παπαμακάριου και ενώ σε όλη την εκπομπή του, προκαλούσε τον Μπουραντά και μαζί με ακροατές, του χρέωνα τεχνικά θέματα σχέδιο πόλης και έργα στην Χαλκίδα. Ο Θανάσης Μπουραντάς βγήκε και εξήγησε ότι τα έργα αυτά είναι ευθύνη της Δημαρχίας και όχι της Νομαρχίας και θα πρέπει να απολογηθεί ο Δήμαρχος.
Σε ερώτηση του Μάνου Παπαμακάριου τι γίνεται για το πολιτικό ζήτημα της "απόσυρσης" ο κ. Μπουραντάς απάντησε:
"Αφήστε αυτά ας περιμένουμε ." δήλωση με νόημα
Και επειδή εμείς είμαστε εδώ να σας γράφουμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις σας λέμε:
Πρώτο: Ο Έμπειρος Θανάσης δεν θα έβγαινε για ένα τεχνικό θέμα στην εκπομπή του κ. Παπαμακάριου. Το ότι βγήκε και απάντησε για τεχνικό θέμα της πόλης ,δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η Χαλκίδα.
Δεύτερο: ήξερε ότι ο Μάνος Παπαμακέριος θα του έκανε την ερώτηση γύρω από το πολιτικό ζήτημα.
Γι' αυτό βγήκε στο τέλος της εκπομπής, να δώσει μήνυμα ότι δεν έχει "αποσυρθεί " μπορεί να μη συμφωνεί με το ότι αργεί η Ιπποκράτους και θα ήθελε να είναι λυμένα τα χέρια, του αυτό είναι άλλο. Όσοι ξέρουμε το Θανάση Μπουραντά, ποτέ δεν θα δεχόταν να  φάει μια "ήττα"  δηλαδή να βγει την Τρίτη η Ιπποκράτους και να έχει δώσει το χρίσμα σε άλλον. Και να έβγαινε να έλεγε μετά το χρίσμα ότι είχα στείλει επιστολή, ήξερε ότι όλοι θα του κάνουν πλάκα και δεν θα το μπορούσε!!!
Αν το είχε στείλει επιστολή απόσυρσης θα το έλεγε σήμερα στην ψύχρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου