Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Εκνευρισμένος ο Δ. Πιπεργιας από τον Δ. Παπαναστάση,

Δεν κρύβει τον εκνευρισμό και τον εκφράζει ανοικτά ,τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρώην Βουλευτής Δ. Πιπεργιάς για τις «Διαρροές» εις βάρος του, από το στρατηγείο του δημάρχου Κονίστρων Δ. Παπαναστάση,  θεωρεί ότι γίνεται σκόπιμα με στόχο την υπονόμευση του ονόματός και της ιστορίας του .
Όλα ξεκίνησαν για την στήριξη που παρέχει ο Δ. Πιπεργιάς ανοικτά στο Ι. Σιαγιάννη ο οποίος πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
 Το στρατηγείο του Δημάρχου Κονιστρών κατηγορεί τον Πιπεργιά ανοικτά επειδή δεν στηρίζει τον κ. Παπαναστάση. Ο πρώην βουλευτής, σε συνομιλητές του λέει, είμαι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και δεν θα διαφοροποιηθώ για τις καρέκλες και ποιος θα κάτσει. Είναι πολλά τα πολιτικά ζητήματα που μπορεί κάποιος να διαφοροποιηθεί . Υπενθυμίζει, πριν ξεσπάσει η γνωστή ιστορία στην αρχές του καλοκαιριού "τον στήριζα" τώρα το θέμα έληξε για μένα, στηρίζω την επιλογή του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ας μου πουν ποιός θεσμικός μετά την ανακοίνωση κάνει όχι μόνο ανοικτή αλλά έστω υπόγεια στήριξη και με νόημα προσθέτει γιατί δεν λένε κουβέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου