Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τα όμορφα λόγια των ¨αριστερών¨ τα ξέρουμε ….


Μπορεί ένας απλός τεχνοκράτης να ονομάζεται προοδευτικός-αριστερός;…
 Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε  για τον κ. Καμίνη στο ραδιόφωνο του Flash ο πρόεδρος του νέου κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ.  Κουβέλης. 
Το ερώτημα όμως είναι ποια είναι τα κριτήρια επιλογής των στελεχών αυτών τα οποία μπορεί να τινάξουν στο αέρα τα πάντα, γιατί ένα κόμμα δεν επιλέγει, απλά με βάση το προφίλ  που του  έχουν γράψει τα ΜΜΕ γιατί αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνα αντιδημοκρατικό....
Μερικά λεπτά αργότερα ο κ. Καμίνης με δήλωση του,  πιστεύουμε ότι τα τίναξε όλα στον αέρα τα έκαψε όλα άσκετά από το αποτέλεσμα.
Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας, όχι τόσο για το «αριστερό» το οποίο για εμάς μετά την δήλωση που ακολουθεί μάλλον ακούει την λέξη και βγάζει σπυράκια,  αλλά τουλάχιστον για το «προοδευτικό»  του ατόμου….
Μιλώντας για τις σχέσεις εργαζομένων και Προϊσταμένου, στη Αρχή "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" που προΐσταται μέχρι πρόσφατα, είπε….
«Αν οι εργαζόμενοι του έθεταν θέματα που τους απασχολούσαν που μπορεί να ήταν από μισθούς μέχρι οτιδήποτε τους απαντούσε ….Τα νεκροταφεία να είναι καλά,  υπάρχουν  εκεί έξω….» .
Σχόλιο :  Ο Νέο Αριστερός  χειρισμός των εργαζομένων. Άντε καλορίζικος,  ο νέος αριστερός !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου