Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ταχυδρόμος της Εύβοιας: Αγαπητέ φίλε Δημήτρη,



Αγαπητέ φίλε Δημήτρη,

Δεν νομίζουμε ότι έπρεπε να απολογηθείτε στο  αν είσθε  ανθρώπινα και κοινωνικά φίλοι με τον Κώστα Κουλουρίδη. Αυτό το επίπεδο φιλίας  δεν το σχολιάζουμε, ούτε μας «πέφτει» λόγος να το σχολιάζουμε και για κανένα δεν το κάνουμε. Αδυνατούμε να αντιληφθούμε, πως δεν καταλάβατε ότι εννοούσαμε την  πολιτική "φιλία". Είμαστε βέβαιοι κάθε πολιτικά και κοινωνικά δραστηριοποιούμενος πολίτης αντιλήφθηκε, ότι  σε αυτό το επίπεδο φιλίας αναφερόμαστε.


Από την πρώτη διευκρίνιση σας προκύπτει,  ότι ο χρόνος του ρήματος συνδέω που χρησιμοποιήσαμε για να αναφερθούμε στο είδος της φιλίας σας, εξακολουθεί να ισχύει, καθότι δεν το αναιρείται  με κάποιον τρόπο.  Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ να δεχθούμε κάθε δήλωσή σας,  όπως άλλοστε γνωρίζετε.



Όσο αφορά την δεύτερη διευκρίνιση σας, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το φαινόμενο του θερμοκηπίου επεκτείνει και μεταφέρει σύμφωνα με επιστημονικές απόψεις,  την ζώνη του Ισημερινού στην Εύκρατη ζώνη,  στην οποία σήμερα ανήκει και η χώρα μας.



Στη ζώνη του Ισημερινού ζουν και ευδοκιμούν οι Στρουθοκάμηλοι, και όπως είναι φυσικό προβλέπεται να μετακινηθούν και να ζήσουν και στην χώρα μας τα καλοκάγαθα αυτά ζώα. Απλά ορισμένες ομάδες "τρέχουν" να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον για να νιώσουν τις λιγότερες απειλές.

Δεν είναι κακό. Ο άνθρωπος είναι από την φύση του προσαρμοστικό όν!!!!


3 σχόλια:

  1. Καλή απάντηση του Ταχυδρόμου! Εξυπνη, εύστοχη και ιδιαιτέρως ευφυης! και έτσι είναι φυσικά με τον Δημητράκη.....Ακριβώς μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι Στρουθοκάμηλοι μετακομίζουν;
    Άριστος χειρισμός των εννοιών της ελληνικής γλώσσας. Μπράβο παιδιά σφάζετε χωρίς να χύνετε αίμα!!
    Για να μην μας θεωρούν ότι ξεχνάμε αλλά η απάντηση σας ούτε εκπρόσωπος κόμματος δεν θα την έδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΦΩΤΗ, ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΜ ΔΕ! ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ Μ ΙΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ? ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ EVIAPOST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή