Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Κώστας Κουλουρίδης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων



Παρών στη διεκδίκηση του Δήμου Χαλκιδέων, δήλωσε το σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό των εργαζομένων και στην εκπομπή του Δημ Μπατσακούτσα , ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κουλουρίδης.
Ο  Κώστας Κουλουρίδης θα έχει στο πλευρό του  την στήριξη του Εργατικού Κέντρου και των  σωματείων,   για τον λόγο αυτό  επέλεξε,  η ανακοίνωση του να γίνει από τον ραδιωφονικό σταθμό των εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κώστας Κουλουρίδης,  δεν επιθυμεί την στήριξη της ΔΗΜΑΡ και του Δημ Αναγνωστάκη παρά την πολιτική  φιλία που τους συνέδεε,   καθότι θεωρεί μέγα λάθος την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από την ΔΗΜΑΡ τα αποτέλεσμα του οποίου  βιώνουν  σήμερα οι εργαζόμενοι και για το λόγο αυτό δεν θέλει να έχει στηρίξει από ένα μνημονιακό σχηματισμό.

Πονοκέφαλο προκαλεί όχι μόνο στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λεβέντη  και στον κ. Χρήστο Παγώνη αλλά και στον σημερινό Δήμαρχο τον κ. Ζεμπίλη και είναι η απειλή του..  
 


3 σχόλια:

  1. Συγνώμη, αλλά ο Κουλουρίδης δεν είναι που στήριζε σκληρά μαζί με τον Αναγνωστάκη Μπαντούνα κ.λ.π Κυρα Κατίνα Περλεπέ μέχρι που η κυρά κατίνα έχασε, αφου ψήφισε τα μνημονιάκια, και τώρα το παίζει ο κώστας ο Κουλουρίδης επαναστάτης? δεν τσιμπάμε παιδιά δεν τσιμπαμε! ειναι οι μνήμες πολύ νωπές! δεν ανακυκλώνονται όλα τα σκουπίδια αγάπες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ονοματάκι σας κυρία μου γιατί δεν το γράφετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε θα τον ξεσκίσεις τον Κουλουρίδη?? Περιμένουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή