Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Αγωνία από μέλη του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας: Σώστε την ιστορία του Σοσιαλισμού στη Χώρα!!!

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με αφορμή  την παρακάτω ανάρτηση και τα σχόλια των αναγνωστών που ήταν κρίναμε ότι θα ήταν καλύτερα να γραφτεί από εμάς ένα δυνατό άρθρο και πιστεύουμε ότι σας εκφράζει όλους


Σώστε την ιστορία του Σοσιαλισμού στη Χώρα!!! 

Τα όσα αναφέρει η κα Οικονομέα , αποτελούν  δυστυχώς την χειρότερη επιβεβαίωση. Με δική μας επιλογή και όχι ανοχή, αυτοί οι άνθρωποι «κυβέρνησαν»  την Εύβοια για τριάντα και πλέον χρόνια. Με μόνο όπλο - εφόδιο, όχι γνώση αλλά την αντιδεξία τους ρητορική –πολιτική. Αυτό εμείς θέλαμε. Αδυναμία να κάνουμε απολογισμό να τους κρίνουμε να δούμε να παράγουν έργο, να τους καθαιρέσουμε και να πει κανείς ότι δεν είχαμε ευκαιρίες;;;   Το απόλυτο τίποτα και αφού έφαγαν και ήπιαν και μάλιστα θεσμικά θα μπορούν να συνεχίζουν να «τρώνε», έβαλαν πλώρη να στηρίξουν τον Κώστα Μπακογιάννη!!! 



Το χθεσινό όπλο σήμερα γίνεται εφόδιο, που πολύ θα ήθελε ο κ. Μπακογιάννης να έχει δίπλα του. Η απόλυτη αμορφωσιά ενός λαού που είναι έτοιμος να τους ακολουθήσει, να ξεχάσει, να παρασυρθεί!!!


Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και ορισμένες φωνές που υπηρέτησαν στο ΠΑΣΟΚ και μας λένε ότι δεν ήταν όλοι ίδιοι, δεν ήταν όλοι σάπιοι, ότι δεν στηρίξαμε την σαπίλα!!! Μπορεί να υπήρχα άνθρωποι που μας πρόδωσαν αλλά υπήρχα και άνθρωποι που αντιστέκονται. Αλλά δυστυχώς είναι τόσο λίγοι!!! Πόσοι από το ΠΑΣΟΚ της Εύβοιας είπαν το ΟΧΙ νωρίς; Σχεδόν κανείς ή για να μη το ισοπεδώνουμε τρεις, πέντε;;; Οι υπόλοιποι που ήταν ;;; Μιλώ για δημάρχους, για συμβούλους δημοτικούς, περιφερειακούς και για κομματικά στελέχη!!! Πόσοι από αυτούς έσωσαν την χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ;;; Πότε έκανα μια δήλωση για ότι βιώνει ο λαός μας νωρίς;;; Βουβοί!!! Οι Απόλυτοι Βουβοί!!!


 Και όμως με αυτούς συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια!!!  Θα εντάξει (σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες)  στα ψηφοδέλτια του περιφερειακούς συμβούλους του Περγαντά!! Όρε γέλιο !!!! Την ώρα που στο Ράδιο1 ο Μάνος Παπαμακάριος, μιλά για περιφερειακό σύμβουλο που μιλά και έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον κ. Μπακογιάννη, την ίδια ώρα ο ίδιος μιλά και με το Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη στο δικό του ψηφοδέλτιο!!! Τι τροπή !!!!  Ένα από τα δύο πρέπει να διαψευστεί. Την ίδια ώρα και άλλοι  τέσσερεις, είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστόλου. Τι Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Και δεν λέμε γιατί όχι να μην είναι. Απλά θέτουμε το ερώτημα, επειδή γνωριζόμαστε μπορεί να είναι κάποιος υποψήφιος αν δεν έσπασε αυγά; Με ποιους πολιτικούς όρους; Πότε διαφοροποιήθηκε πολιτικά για ότι βιώνουμε!!! 


Κύριοι του ΠΑΣΟΚ

Μια λύση υπάρχει, σώστε την ιστορία του Σοσιαλισμού στη Χώρα!!!  Έχετε την τελευταία ευκαιρία!!!  Μην μετέχετε σε καμιά εκλογική διαδικασία σε κανένα ΣΥΡΙΖΑ!!! Απλά επιλέξτε να κάνετε δήλωση στήριξης σε όποιον συνδυασμό εσείς πιστεύετε και εμείς θα κρίνουμε!!!

Θα κρίνουμε, αν έχετε το θάρρος να σώσετε την χαμένη τιμή του ΠΑΣΟΚ!!!  Από εσάς θα εξαρτηθεί αν το ΠΑΣΟΚ «θα αναπαυθεί εν ειρήνη» ή θα γίνει βρικόλακας.     

2 σχόλια:

  1. Επειδή μας ρωτάτε γιατί δεν δημοσιεύουμε τα σχόλια που μας γράφετε. Απαντάμε. Ζητάμε την κατανόηση σας αλλά είναι αδύνατο να δημοσιευτούν σχόλια με ονόματα και ειδικά όταν είναι αρνητικά και καταγγελτικά με στοιχεία που είναι αδύνατο να επιβεβαιώσουμε . Εμείς κατανοούμε την οργή στελεχών ή ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που αισθάνονται προδομένοι αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια γι αυτήν την ανάρτηση στο μπλογκ σας. Ευχαριστούμε ειλικρινά. Εκφράζει άπειρο κόσμο δημοκρατικό. Γιατί δεν δεχόμαστε οι άρχοντες των δαχτυλιδιών του νομού, που εκλέγονταν με μόνο όπλο τους την αντιδεξιά τους επιχειρηματολογία, παρ ότι πρώην οπλίτες των ΤΕΑ, να παζαρεύουν τώρα με τον γιό Μπακογιάννη με τόσο θράσσος. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή