Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Αναγνωστάκης: Καλέ μου φίλε, Ταχυδρόμε της Εύβοιας...

Καλέ μου φίλε, Ταχυδρόμε της Εύβοιας,

θα ήθελα να διευκρινίσω μερικά σημεία στην ανάρτησή σου, σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Κουλουρίδη στο Δήμο Χαλκιδέων, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις πληροφορίες σου, που τη συνοδεύουν. Γράφεις συγκεκριμένα: 
"Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κώστας Κουλουρίδης,  δεν επιθυμεί την στήριξη της ΔΗΜΑΡ και του Δημ Αναγνωστάκη παρά την πολιτική φιλία που τους συνέδεε, καθότι θεωρεί μέγα λάθος την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από την ΔΗΜΑΡ τα αποτέλεσμα του οποίου  βιώνουν  σήμερα οι εργαζόμενοι και για το λόγο αυτό δεν θέλει να έχει στηρίξει από ένα μνημονιακό σχηματισμό.

Διευκρίνιση 1η : 
Η φιλία που μας συνδέει -και όχι συνέδεε- παραμένει στέρεη και επεκτείνεται πέρα από το πολιτικό φάσμα. Πάνω από όλα είμαστε ανθρώπινα, κοινωνικά φίλοι και ύστερα πολιτικοί φίλοι!

Διευκρίνιση 2η : 
Η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν ψήφισε κανένα από τα δύο μνημόνια ούτε φυσικά και το μεσοπρόθεσμο.     Αρνήθηκε ψήφο, δηλώντας Παρών. 

Επί της ουσίας, δηλαδή για αυτή - καθ΄αυτή, την υποψηφιότητα, επιφυλάσσομαι σχολίων τα οποία θα καταθέσω στην ώρα που πρέπει.

Ευχαριστώ ειλικρινά για τη φιλοξενία σου.

3 σχόλια:

  1. Όχι ρε φίλε Δημήτρη, μην τα λές αυτά!!! Ή μάλλον έχεις δίκιο δεν τα ψήφισε αλλά τα στήριξε η ΔΗΜΑΡ. !!!
    Τρύφωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. avanta stin dexia ekane i dimar bre anagnostaki! pion koroidevete nomizete? to pexate aristeroi to 2012 stis ekloges, kapioi sas-se pistepsan, kai pigate kai stirixate dexia! san dosilogoi litourgisate! sta azitita tha pate tora....na min anarotiosaste omos giati patosate. ta travage o organismos sas..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν μπερδέψατε την κατ επίφαση αριστερά με το φλέρτ στην εξουσία του ακροδεξιού Σαμαρά για ποια ΔΗΜΑΡ μιλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή