Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα σφορδή επίθεση Πάγκαλου σε Σημίτη.

Σφοδρή επίθεση έκανε για μια ακόμη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρησε ως μεγάλη αποτυχία την δεύτερη θητεία του κ. Σημίτη ειδικά όσον αφορά τις διαρθρωτικές και δομικές αλλαγές του κράτους και των θεσμών.
«Αν το είχε κάνει και ήταν όλα πετυχημένα, γιατί αυτό καταλάβαμε από την ομιλία του χθες, τότε γιατί έδωσε το κόμμα στον Παπανδρέου και έφυγε; Συνέβη κάτι; Εκτός αν φταίει πάλι ο λαός που δεν μας ψηφίζει», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
 
Κατηγόρησε επίσης τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι εσκεμμένα δεν είπε τίποτα για τον Κ. Καραμανλή για να βλάψει τον Γ. Παπανδρέου.
 
«Έρχεται λοιπόν ο κ. Σημίτης και μας λέει ότι τα έκανε όλα καλά και ο κ. Παπανδρέου τα έκανε ρόιδο; Ο κ. Καραμανλής έφταιγε. Και για να βλάψει τον κ. Παπανδρέου ο κ. Σημίτης, δεν είπε τίποτα για τον κ. Καραμανλή. Είχε την εντύπωση ότι θα έδινε το δαχτυλίδι για να τη «φάει» ο κ. Παπανδρέου και να χάσει τις εκλογές και όταν τα πράγματα έρχονταν στην προοπτική επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία λόγω της αβελτηρίας της δεξιάς, θα του έλεγε ο κ. Παπανδρέου ‘έλα πίσω’», σημείωσε.
Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την αναφορά του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ περί «βλαχοδημάρχων».
 
«Δεν ξέρει ούτε ο κ. Τσίπρας ότι το όνομά του είναι βλάχικο… Δεν λέω ποτέ κακά λόγια για τους βλάχους ούτε για τους αρβανίτες και καμιά φορά φτάνω μέχρι τους αλβανούς. Είναι τσιπουράς, αυτός που φτιάχνει τσίπουρο (ο κ. Τσίπρας). Φάγανε το «ου» και το έκαναν Τσίπρας», παρατήρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου