Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση της Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας, του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Χαλκίδας, με τον Πανευβοϊκό Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων - Α.με.Α «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός».

Το Δ.Σ του Συλλόγου με επί κεφαλής την Πρόεδρο κ. Μερτζιάνη  Ειρήνη, ενημέρωσε την Επιτροπή  για την αποδεδειγμένη δραστηριότητα του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα δραστηριότητας.

Η Επιτροπή  διαπίστωσε  το σημαντικό και πλούσιο έργο του Συλλόγου, σε Πολιτιστικό και Αθλητικό επίπεδο, που είχαν και έχουν σαν αποτέλεσμα, τις πολλές διακρίσεις των ίδιων των παιδιών.

Η Επιτροπή  ενημερώθηκε  για το  μεγάλο και σπουδαίο έργο όλων των εθελοντών  και τονίστηκε η  σπουδαία  προσφορά των δασκάλων, παιδαγωγών και ειδικών  στα παιδιά του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος Φορέας  Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας.

Η Επιτροπή επεσήμανε  την  ανυπαρξία της κρατικής βοήθειας σε οικονομικό, εκπαιδευτικό, στεγαστικό επίπεδο.

Ο Σύλλογος μέχρι σήμερα  λειτουργεί  με την εθελοντική εργασία, τις  ελάχιστες χορηγίες ιδιωτών κυρίως και την ακούραστη προσφορά γονέων και φίλων του Συλλόγου.

Τέλος  η Επιτροπή ενημερώθηκε  για τις επιπτώσεις στην ύπαρξη και δραστηριότητες του Συλλόγου, λόγω της συνολικότερης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής αυτής της περιόδου.

Δυστυχώς ο Σύλλογος  αυτή την περίοδο  δεν μπορεί να  καλύψει  ούτε  τα βασικά έξοδα στέγασης και ελάχιστης  λειτουργίας, χωρίς  να υπάρχει καμία  βοήθεια  πλην  μιας  παραχώρησης γραφείων από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Η Επιτροπή Υγείας – Πρόνοιας , του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ   Χαλκίδας, δεσμεύτηκε για την προώθηση  όλων των προβλημάτων του Συλλόγου και των μελών του σε κοινοβουλευτικό και κοινωνικό επίπεδο, επίσης  δήλωσε  ότι θα συμμετέχει ενεργά με οποιοδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου.

                 Η  Επιτροπή Υγείας – Πρόνοιας 

                        του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ   Χαλκίδας

Χαλκίδα   28-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου