Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 32 πολιτικοί που ξεσκονίζει το ΣΔΟΕ

Στο επίκεντρο της έρευνας του ΣΔΟΕ για τους 32 πολιτικούς βρίσκονται ΤΡΕΙΣ πρώην υπουργοί της ΝΔ και ΕΝΑΣ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ! Ακόμη ερευνώνται περιφερειάρχες (δύο της Βορείου Ελλάδας), πρώην νομάρχες και …δήμαρχοι, ο ένας μεγάλου δήμου του Λεκανοπεδίου με θεσμική θέση!

Το βέβαιο είναι ότι κάποιοι από τους 32 έχουν χάσει τον ύπνο τους, ειδικά μετά την σημερινή εντολή Σαμαρά να πάνε όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Και αυτό διότι αντιλαμβάνονται ότι, αν αυτή η έρευνα προχωρήσει σε βάθος, οι ίδιοι θα είναι υπόλογοι για παράνομες συναλλαγές και ανεξήγητο πλουτισμό. Οι ανησυχούντες είναι και πράσινου και γαλάζιου χρώματος… Ανάμεσα σε αυτούς οι ΤΡΕΙΣ ήταν υπουργοί επί εποχής Καραμανλή, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ επιρρεπείς στη life style ζωή, και μάλιστα με τον έναν ή άλλον τρόπο με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους δημιούργησαν προβλήματα στην κυβέρνηση, που εξαιτίας κάποιων κινδύνευσε να … πέσει, ενώ ΕΝΑΣ άλλος είναι πρώην «πράσινος» υπουργός που είχε κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα επί εποχής Σημίτη.
Και στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΕΣ περιπτώσεις ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, εκ των οποίων οι ΤΡΕΙΣ δεν μετέχουν πια στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, παρά μόνο ΕΝΑΣ, χωρίς να έχει όμως υπουργοποιηθεί, οι έρευνες του ΣΔΟΕ έχουν επικεντρωθεί στη ξαφνική απόκτηση ακινήτων, τα οποία το επίσημο πόθεν έσχες δεν δικαιολογεί. Παρά τα στεγανά που υπάρχουν γύρω από τη λίστα των 32, οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώην [Σημειωτέον ότι τρέχει και παράλληλη έρευνα του ΣΔΟΕ η οποία αφορά και πάλι ακίνητα (συγκεκριμένα ξέπλυμα χρήματος με συναλλαγές επί ακινήττων) και στην οποία εμπλέκεται πάλι ένας εκ των ΤΕΣΣΑΡΩΝ] υπουργοί γνωρίζουν ότι είναι εκτεθειμένοι. Και ξέρουν ακόμη ότι επειδή τα ονόματά τους είναι ΗΧΗΡΑ και έχουν κατά μεγάλα διαστήματα απασχολήσει τον Τύπο αλλά και την κοινωνία, καθώς λιγότερο ή περισσότερο στην εποχή του ο καθένας κατείχε ρόλο ηγετικό ως προς την άσκηση της εξουσίας, η κοινή γνώμη θα σταθεί εναντίον τους και θα ζητήσει την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ τους. Γι’ αυτό και προσπαθούν, μέρες τώρα, να αποκτήσουν επικοινωνία είτε με την πολιτική ηγεσία του αρμοδίου υπουργείου, είτε με στελέχη που είναι φίλα προσκείμενα στις ηγεσίες των κομμάτων τους. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον έχουν συναντήσει τοίχο και οι ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ!
Μεταξύ των ονομάτων που περιλαμβάνονται στη λίστα των 32 φιγουράρει, κατά πληροφορίες, ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ενός εκ των μεγαλυτέρων δήμων του Λεκανοπεδίου, που εφάπτεται του Δήμου Αθήνας! Ακόμη, στο επίκεντρο της έρευνας έχουν μπει δήμαρχοι και νομάρχες της Βορείου Ελλάδος καθώς και πρώην περιφερειάρχες τόσο της Αττικής όσο και της Βορείου Ελλάδας. 

Τα ονόματα και των 32 έχουν περιέλθει σε γνώση της Αξίας αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται. Απομένει να το πράξουν οι αρμόδιες αρχές.
πηγή axiaplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου