Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σταθερές θέσεις της ΝΔ


Σήμερα, πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας στρέφει το βλέμμα της πάνω μας.Είμαστε εκείνοι που έγκαιρα ξεκαθαρίσαμε ότι το Μνημόνιο δεν έβγαινε.

Είμαστε εκείνοι που, όταν η χώρα βρέθηκε στο «παρά ένα» της χρεοκοπίας, στηρίξαμε το κούρεμα του χρέους και ανοίξαμε το δρόμο για αλλαγές στην Οικονομική Πολιτική. Ώστε να υπάρξει Ανάπτυξη και να βγούμε από την ατέλειωτη ύφεση.
Απέναντί μας είχαμε, από τη μια πλευρά, εκείνους που μας έφεραν ως εδώ. Και που μόλις ηττήθηκαν…Κι από την άλλη, έχουμε τώρα εκείνους που επιδιώκουν να βγούμε από το ευρώ. Και στις δέκα μέρες που μεσολάβησαν από τις εκλογές έδειξαν το πρόσωπό τους.
Επιδιώκουν να τα «σπάσουμε» με τους εταίρους μας.
Και να βγούμε από το ευρώ και την Ευρώπη.
Δεν έχουν σχέδιο. Κι αυτά που λένε καθημερινά οδηγούν σε πολύ χειρότερα απ’ αυτά που ζούμε ήδη.
Προκαλούν ανησυχία στους πολίτες. Πότε για τις καταθέσεις που θέλουν να τους βάλουν χέρι. Πότε για τις επενδύσεις που τις διώχνουν. Πότε για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις φορολογήσουν κι άλλο. Δηλαδή, να τις κλείσουν. Πότε για διάλυση της αστυνομίας που προτείνουν.

Δεν χρειάζεται εμείς να επισημαίνουμε τους κινδύνους που προκαλούν.
Τους αποκαλύπτουν οι ίδιοι.
Με ολοφάνερη αλαζονεία, αλλά και απίστευτη σύγχυση.
Πέρα από την αλαζονεία και τη σύγχυσή τους, υπάρχει κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους, που δεν κρύβεται: ο φόβος για τον ίδιο τους τον εαυτό!
Απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και… τρόμαξαν!
Δεν τρομάζουν μόνο τους πολίτες με αυτά που λένε…
Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης.
Είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να αναλάβουν τέτοιες ευθύνες.
Κι αυτό δεν αλλάζει, γιατί δεν έχουν ένα πρόσωπο, έχουν πολλά πρόσωπα.
Είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων. Που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία.

Είναι ο φόβος που τους έκανε να μην θέλουν τη συμμετοχή τους σε μια Κυβέρνηση για το καλό της χώρας. Παρόλο που αυτή ήταν η εντολή του λαού.
Αν δεν ήταν φόβος, τότε δεν απομένει τίποτα άλλο από το να τους έσπρωξε η αλαζονεία να στείλουν την Χώρα σε νέες εκλογές.
Τους ενώνει μια αλαζονική διαμαρτυρία, αλλά τους διαλύει η ευθύνη!
ANd9GcSBQ4NVSRb7tQfS5U98tDCzZQkpROGnsQumsdVCqrD5KsYuj56Yfw
Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου