Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας: Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων με συγκέντρωση ειδών

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα και παπούτσια, είδη καθαριότητας, σχολικά είδη, βιβλία, παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα για ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους δυσκολότερους της ζωής τους για πολλές ελληνικές οικογένειες. Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει οικονομικά όλο και περισσότερους Έλληνες. Με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς επιβολής οικονομικών μέτρων, σύντομα οι άνεργοι Έλληνες θα είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους.
Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αξιοπρεπείς ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια, μαθαίνουμε για παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία, τα συσσίτια εκκλησίας, δήμων και διαφόρων φορέων δεν επαρκούν πια για να καλύψουν την ζήτηση ενός πιάτου φαγητού από Έλληνες (μιας που οι αλλοδαποί πιάνουν και εκεί τις περισσότερες θέσεις), οι άστεγοι πληθαίνουν ακόμη και στις επαρχιακές πόλεις, η απόγνωση κυριεύει τον λαό μας και οι αυτοκτονίες αυξάνουν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας επιθυμεί να συνεισφέρει στην Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων, να φέρει στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας (Χαλκίδα, Κιαπέκου 1, πλησίον ΚΤΕΛ, κάθε Κυριακή 7-9μμ) οτιδήποτε από τα κατωτέρω μπορεί. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6993955634. Βεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι ομοεθνείς μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Τρόφιμα μακράς διαρκείας: βρεφικές τυποποιημένες τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλα σε κουτιά, φρούτα σε κονσέρβες και αποξηραμένα, λάδι, αλεύρι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ.
Ρούχα και παπούτσια: βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά, καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Είδη καθαριότητας: πάνες, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά.
Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα.
Σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Μετά από έρευνα μηνών, καταφέραμε να βρούμε φορείς που δεσμεύτηκαν να διανείμουν τα είδη που θα συγκεντρώνουμε αποκλειστικά σε Έλληνες. Θεωρούμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του δωρητή να επιλέγει τους παραλήπτες των δώρων του. Οι αλλοδαποί απολαμβάνουν «θετικών διακρίσεων» από κράτος και ΜΚΟ εις βάρος των Ελλήνων. Εμείς απαιτούμε: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
http://xa-stereas.blogspot.com/
τηλ. 6993955634
e-mail: xa.evias@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου