Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Από το «opengov» στο «closegov». Εκτός διαδικασιών οι περιφερειάρχες στο ΠΑΣΟΚ


Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες μας, η επιλογή των περιφερειαρχών στο ΠΑΣΟΚ θα γίνει αποκλειστικά από την Ιπποκράτους. Σε αυτή την επιλογή φαίνεται να κατέληξα στο ΠΑΣΟΚ.
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ λαμβάνοντας υπόψη την συνολική κατάσταση της χώρας, τις αρμοδιότητες των Περιφερειαρχών, την ανάγκη να αναδειχθούν νέα άτομα με πολιτική σκέψη και τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να τρέξουν την ανάπτυξη στην περιοχή τους, και την ανάγκη να επιλεγούν άτομα χωρίς δεσμεύσεις από βουλευτές και ΜΜΕ,  πήρε την απόφαση αυτή.
Φαίνεται ότι διαδικασίες – προτάσεις και αξιολογήσεις θα υπάρξουν μόνο για του δημάρχους και μάλιστα εντός των προσεχών ημερών θα αποφασισθεί και ο βαθμός επιλογής και επλοκής των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ για τους δημάρχους των πρωτευουσών.

Σε ερώτηση μας, γιατί γίνεται αυτό και αν από το opengov πάμε στο closegov, πήραμε την απάντηση « Υπήρχαν περιπτώσεις που Βουλευτές και Γραμματείς ΝΕ μας αποκρύψανε ότι διοικητές είχαν ακόμη και δικαστικές εκκρεμότητες και τρέχαμε... , προκειμένου να υπάρξει αλληλεξάρτηση μεταξύ τους, θα σταθούν τώρα στο ύψος τον περιστάσεων» και θα επιλέξουν χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και στρατηγικές...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου