Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Ακης Τσοχατζόπουλος


Πρώτο το EVIAPOST,  την Παρασκευή το μεσημέρι,  είχε αναφερθεί και προβλέψει σε πανελλαδικό επίπεδο,  για την τροπή που θα είχε η "υπόθεση"  του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας. Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Στην ανακοίνωση της,  Επιτροπής Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ, τονίζεται ότι "εξετάστηκαν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και οι δηλώσεις πόθεν έσχες και κλήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις. Η Επιτροπή Διαφάνειας εκτιμώντας το σύνολο των στοιχείων που της τέθηκαν υπόψη, αποφασίζει ομόφωνα την παραπομπή της υπόθεσης στην ΕΚΑΠ και εισηγείται την αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΠΑΣΟΚ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς αυτό να συναρτάται με τη νομική πλευρά της υπόθεσης και να προδικάζει την κατάληξη της δικαστικής διερεύνησης". 
Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της Επιτροπής Διαφάνειας, υπογραμμίζοντας ότι ζητεί ο ίδιος την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου