Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

The Toc: 4ημερη αποστολή μαμούθ 26 ατόμων της ΝΕΡΙΤ στη Χαλκιδική για κάλυψη της ομιλίας Σαμαρά

nerit_new_logoΒΠρόκληση χαρακτηρίζεται η απόφαση της κρατικής τηλεόρασης σε εποχές λιτότητας και ενώ με παρέμβαση του Μαξίμου είχε κοπεί η μετάδοση της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ ενέκρινε την αποστολή μαμούθ 26 υπαλλήλων για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Χαλκιδική εν’όψει της κοινής συνεδρίασης της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.


Παρά την οικονομική κρίση αλλά και την έντονη κριτική που έχει δεχτεί η ΝΕΡΙΤ τον τελευταίο καιρό, ακόμα και από τα ίδια της τα στελέχη, για το “κόψιμο” της ομιλίας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ εγκρίθηκε η αποστολή των 26 ατόμων για την ομιλία του Πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί πως αυτοί οι 26 δεν είναι οι μόνοι που θα εργαστούν για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Η ΝΕΡΙΤ έχει επιπλέον νοικιάσει ένα δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, όπως επίσης και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη.

Κι όλα αυτά ενώ η ίδρυσή της πάνω στο “μαύρο” της ΕΡΤ στηρίχτηκε σε αρχές όπως ανεξαρτησία και σωστή οικονομική διαχείριση…

Δείτε τα σχετικά έγγραφα

Αιχμές Παπαδημούλης
Αιχμές για τη ΝΕΡΙΤ και για την κάλυψη της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, αφήνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Όπως καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο twitter, η ΝΕΡΙΤ ενώ έκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έστειλε 26 άτομα για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ και κάνει λόγο για «διπλή πρόκληση και πολλές σπατάλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου